2024. 05. 13. hétfő
Imola, Szervác
: 388 Ft   : 360 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

Április 26-án az EUROMIL Lisszabonban (Portugália) tartotta 129. közgyűlését, melynek a portugál ANS, AOFA és AP szervezetek adtak otthont. A közgyűlésen és az előtte való napon tartott portugál nemzeti ünnepen, felvonuláson részt vett a HÉSZ delegációja, Bazsik István a HÉSZ elnöke, két alelnöke, Szendrei Zoltán és Hajdók Marcell, illetve az EUROMIL Board tagja Bácskai István...

FIGYELEM!!! Hajdúszoboszlóra május hónapra már csak két turnus szabad! Április 26 - május 02. és május 03-09. között. Elhelyezés 2+2 fős apartmanban, 60.000- Ft/hét/apartman áron!!! Érdeklődni lehet Lippai Csaba ügyvivőnél és a Központi Iroda elérhetőségein. Várjuk tagjaink jelentkezését!

Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.

A tegnapi nappal megjelent a Magyar Közlönyben az 1/2024 számú HM rendelet, amely a katonák béremelésének részleteit tartalmazza...

Ajánlja fel SZJA 1%-át a Katonákért Közhasznú Alapítvány részére 2024-ben is!

Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...

A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!

Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

Jogsegélyszolgálat elérhetőség, bejelentkezés

A jogsegélyszolgálatra az ügyfélfogadás - a várakozás elkerülése érdekében - előzetes bejelentkezés alapján történik az alábbi telefonszámokon: Városi: 061/450-0346 vagy HM: 02261-73 dr. Karakas Attila ügyvéd, jogsegélyszolgálat vezető elérhetőségei: 0670/4166190; jog@hsz.hu. Kérjük, hogy minden esetben előzetesen dr. Karakas Attila ügyvéd Úrral beszéljenek.

  Háború Művészete magazin kiemelt hírei

A sivatagi repülőgéptemetőből újra aktív szolgálatba kerül az Amerikai Légierő egyik Boeing B-1B Lancer stratégiai bombázó repülőgépe: a reaktiválást alapos nagyjavítási munkálatok előzik meg.
Létrejött a közös munka konkrét lépéseinek menetrendjét is tartalmazó együttműködési nyilatkozat a Honvédelmi Minisztérium felügyelete alá tartozó Védelmi Innovációs Kutatóintézet NZrt. (VIKI) és a SAAB svéd vállalatcsoport között – jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
A NATO keleti térségét helyezi középpontba a Steadfast Defender 2024 részgyakorlata, a Swift Response, amelynek előterében azok a védelmi képességek állnak, amelyekkel egy lehetséges keleti irányból érkező agressziót hárít el a NATO szövetségi rendszer.
A magyar kormány és a magyar emberek a békében érdekeltek. A Magyar Honvédség képes megteremteni és megvédeni a békét – hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter április 29-én, a Veszprém vármegyei Hajmáskéren, a Nullponti Lő- és Gyakorlótéren, egy páncéltörő-képesség hatásbemutató gyakorlat előtt.

  JETfly Magazin kiemelt hírei

Szolnok után újabb Mi-24-es harci helikopterrel ellátott emlékmű látható 2024. május 8-tól hazánkban, mégpedig a Szentkirályszabadjai Repülőtérhez vezető bekötőútnál.
A légiközlekedés történetének eddigi legnagyobb repülőgép-felújítási programjának keretében, az Emirates további 71 A380-as és B777-es óriásgépének utastere újul meg.
Rendhagyó módon két előadással folytatódott április 24-én a Hadak útján hadtörténeti előadás-sorozat. Pozsgay Gyula grafikus és Dr. Pozsgay Péter tartalékos főhadnagy mindkétszer vitéz nemes Molnár László főhadnagyról mesélt, aki 25 igazolt légi győzelmével az egyik legeredményesebb magyar vadászpilóta volt a második világháborúban.
Az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár nyílt hetet tart általános- és középiskolás, valamint felsőoktatási intézmények nappali tagozatos diákjai számára. A regisztráció határideje: 2024. május 20.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.