2017. 06. 29. csütörtök
Péter, Pál
: 310 Ft   : 273 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mindenütt jó, de legjobb

Hosz  |  2016-08-02 15:48:52

Ki ne ismerné a címben szereplő közmondás végét! Az otthonteremtésben nyújthat segítséget a Honvédszakszervezet és a Mareli Team Kft. megállapodása…

A katonák megnövekedett lakásigényeinek más módon történő kielégítését szolgálja a frissen aláírt megállapodás, melynek célja a Honvédszakszervezet tagjainak és a Magyar Honvédség dolgozóinak lakáshoz jutásának megkönnyítése.

Mareli Team Kft. által épített lakásokat kedvező áron lehet megvásárolni. A jelentős tapasztalattal, referenciával rendelkező Mareli Team Kft vállalja, hogy a Honvédszakszervezet tagjai és családtagjai részére Hosz tagsági igazolvány bemutatását követően az alábbiakban részletezett termékek és szolgáltatások listaárából következő kedvezményt biztosítja:

 Könnyűszerkezetes készházak építése esetén 1,5 % kedvezmény
 Rönkházak építése esetén 1,5 % kedvezmény
 Gerendaházak építése esetén 1,5 % kedvezmény

Magas minőséget és műszaki tartalmat szeretne valaki! Akkor itt lehetőség! Az eddigi referenciák alapján az építési korlátokon belül minden elvárást, minden kívánságot képesek teljesíteni.

Természetesen azt is, hogy az anyagi lehetőségek behatárolják az igényeket, s a telkek ára sem könnyíti meg a választást. Ezért is költséghatékonyabb megoldás lehet igénybe venni és élni az új tagi kedvezménnyel!

Mareli Team Kft. az ügyfelekkel való konzultáció segítése érdekében a http://keszhazgyorsan.hu/ weboldalon várja az érdeklődőket.

Ne feledkezz meg jelezi, hogy Hosz tag vagy!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017-06-26 08:12:14
Elindult az ötödik Emlékparki Nyár programsorozat június 23-án, pénteken a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti emlékhelyen. A rendezvényen Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes úgy fogalmazott, mindenkinek kötelessége emlékezni a jövőre éppen 170 éves Magyar Honvédség első nagy hőstetteire. A Hosz részéről Czövek János elnök vett részt a rendezvényen...
2017-06-23 08:41:03
A haderő vezetése nagyra értékeli az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár folyamatos készenlétét, rendelkezésre állását, magas szintű, odaadó és megfeszített katonai munkáját – mondta dr. Orosz Zoltán június 22-én, Budapesten, az alakulat megalakulásának tizedik évfordulóján. A Honvédszakszervezet részéről Szendrei Zoltán alelnök vett részt az ünnepségen, ahol Garda Zoltán elnökségi tagunk is elismerést kapott...
2017-06-22 11:29:33
Az európai szociális modell alapvető alkotóeleme a szociális párbeszéd, amelyet aszerződésben az amszterdami reformmal ismertek el teljes egészében. A szociális partnerek(a vezetőség és a munkavállalók képviselői) ennélfogva aktívan részt vesznek az európaiszociálpolitika kialakításában.
2017-06-22 08:24:15
2017. június 19-én a Friedrich Ebert Alapítvány szakmai vitára hívta a magyar szakszervezeti konföderációk vezetőit, valamint a témával foglalkozó szakembereket és érdeklődőket, hogy Galgóczi Béla „Miért szükséges Közép-Kelet Európában a béremelés?” című tanulmánya alapján a szakszervezeti mozgalom e jelentős követeléséről cseréljenek eszmét.
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  JETfly Magazin

Zoran Djordjevic szerb védelmi miniszter szerint az Oroszországtól beszerzett MiG-29-esek hamarosan szolgálatba állhatnak a Szerb Légierőben.

  Háború Művészete magazin

Megérkezett Szlovákiába az első két UH-60M Black Hawk típusú, többcélú szállítóhelikopter. A 9 forgószárnyas megvásárlásáról még 2015 tavaszán döntött Szlovákia, a 261 millió dollár értékű beszerzés a szlovák haderő egyik legnagyobb fejlesztési programja.