2017. 07. 27. csütörtök
Liliána, Olga
: 306 Ft   : 263 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hagyd, hogy a Vodafone vezessen európai barangolás közben!

2017-07-17 14:57:52

Az új Európai Uniós roaming szabályozás gondtalan európai barangolást garantál, a Vodafone ebben az esetben is igyekszik többet nyújtani a családi flottásoknak.

A változással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

  1. Az átállás automatikus, ezzel az ügyfeleknek teendője nincs.
  2. Terület

-       Az Európai Gazdasági Térség országai

-       A Vodafone a piacon egyedülálló módon Svájcban, Törökországban és Monacoban is elérhetővé teszi

  1. Adatforgalom

-       Szabadon felhasználható:beépített adatmennyiségre, kiegészítő opciókra és promóciós adatcsomagokra is

  1. Beszélgetés, SMS, MMS

-       A beszélgetés  és üzenetküldés  magyar számokra nem jár pluszköltséggel és lebeszélhetőség terhére forgalmazható

-       A hívásfogadás díjmentes

-       A hívások egységesen Vodafone hálózaton kívüli percdíjon számlázódnak. A csoporton belüli díjmentes beszélgetés változatlanul csak belföldön felhasználható

  1. Vodafone EU Roamingot tartalmazó tarifák esetén:

-       A magyar Vodafone irányú hívások Vodafone hálózaton belüli percdíjon számlázódnak

-       A magyar Vodafone irányú hívások hálózaton belüli lebeszélhetőség terhére indíthatók

Részletek:

  1. Példák

 

Figyelem: A belföldről normál díjas nem magyar EU-s számokra indított hívások továbbra nemzetközi percdíjon számlázódnak.

 

  1. Méltányossági feltételek

-       A roaming használat 4 hónapnyi gördített átlaga nem haladhatja meg a hazai használatot

-       Az előfizetőnek ugyanezen időszak alatt több napot kell töltenie Magyarországon, mint roaming környezetben

 

A méltányosságot a szolgáltató előfizetésenként vizsgálja és amennyiben a feltételek nem teljesülnek, a szolgáltató tájékoztatja az előfizetőt és többletdíjat alkalmazhat

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2017-07-21 10:31:42
Kétszeres olimpiai bajnok, világbajnok vízilabdázó. Mindent elért, amit sportolóként el lehet érni, s bár lett volna lehetősége imádott sportága közvetlen közelében maradni, idén januártól más irányba fordult pályafutása. Gergely Istvánnal, a Budapesti Honvéd Sportegyesület (BHSE) év elején megválasztott ügyvezető elnökével beszélgettünk.
2017-07-24 09:39:02
A nyugdíjas-szövetkezetek megalakítása mellett további két területen könnyítene az idősek munkavállalásán mind a munkaadói, mind a munkavállalói oldal – tudta meg a Magyar Idők. Az egyik terület a korkedvezmény, a rövidebb szolgálati idő miatt járó illetmény melletti munkavégzéssel kapcsolatos bérplafon eltörlése, a másik pedig a 65 év felettiek járulékkedvezménye.
2017-07-21 10:22:45
A magánkasszák növekedési portfóliói kifejezetten szép hozamot értek el az idén, és az önkénteseknél is azok az alapok emelkedtek a legnagyobb mértékben, amelyek sok részvényt tartottak. Klasszikus portfólióval már nem mindig lehet megverni az inflációt – írja a Világgazdaság.
2017-07-21 07:58:12
2017. július 17-én sztrájkoltak az önkormányzati hivatalokban. Mészáros Melinda az ATV-nek elmondta, a LIGA Szakszervezetek is egyetért a figyelmeztető sztrájkkal. „Nagyon sajnálatos az, hogy 2018-ra kormánytisztviselőkre tervezett bérfejlesztés is kitolásra került 2019-es kezdési időpontra, a közalkalmazottak esetében pedig hosszú évek óta, mondhatni lassan egy évtizede nem került sor béremelésre, így a közalkalmazotti bértábla gyakorlatilag kiüresedett.”
2017-07-21 07:50:00
Közel száz, katonai előképzettséggel nem rendelkező önkéntes műveleti tartalékos katonát vonultatott be július 17-én az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) a Petőfi laktanyába, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárhoz. (MH BHD).
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Meg kell tartani és fejleszteni kell a honvédség különböző katonai képességeit, mert ez az ország biztonságának garanciája – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter július 25-én, kedden Szolnokon, a négy Mi−17-es helikopter ipari nagyjavítás utáni használatbavétele alkalmából rendezett ünnepségen.

  Háború Művészete magazin

A sikeresen teljesített Tobruq Legacy 2017 többnemzeti, kis-közeli hatótávolságú légvédelmi rakéta harcászati gyakorlat, valamint az éleslövészet után hazatértek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred honvédjei Csehországból.