2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Államtitkárváltás a szaktárcánál

Hosz  |  2007. 08. 03., 21:32

Miniszteri értekezleten jelentették be azt a Kormányhatározatot, miszerint - július 1-jei hatállyal - Iváncsik Imrét, a HM államtitkárát áthelyezték a Miniszterelnöki Hivatalba, a polgári titkosszolgálatokat felügyelõ tárca nélküli minisztérium államtitkári pozíciójába, helyére pedig a Magyar Köztársaság elnöke kinevezte dr. Vadai Ágnest. Az új államtitkár július 2-i minisztériumi beiktatásán - a HM, a HVK vezetõi és a parancsnoki állomány mellett - részt vett Mészáros Géza, a Hosz elnöke is.

A HM új államtitkára, dr. Vadai Ágnes - miután nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy államtitkárként dolgozhat - elmondta: a katonákkal szövetségben, a katonák érdekében fogok tevékenykedni. Ezt követõen arra szólította fel a jelenlévõ katonai vezetõket, parancsnokokat, hogy legalább annyira legyenek nyitottak iránta, mint amennyire õ nyitott a Magyar Honvédség, a katonák iránt.

 

 Bemutatkozó látogatás a HM államtitkáránál

Már elsõ hivatali napján, július 2-án fogadta a Honvédszakszervezet elnökét Vadai Ágnes, a HM államtitkára. A minisztériumi értekezleten történt államtitkári beiktatás elõtti négyszemközti beszélgetésen - egyebek mellett - szó esett a Hosz mûködésérõl, mindennapos tevékenységérõl. A szívélyes légkörû bemutatkozó látogatáson a jövõbeni együttmûködésrõl is tárgyaltak - itt mondta el az államtitkár asszony: számára nagyon szimpatikus, hogy a Hosz nemcsak problémákat vet fel, de megoldási javaslatokkal is elõáll.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.