2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Államtitkárváltás a szaktárcánál

Hosz  |  2007. 08. 03., 21:32

Miniszteri értekezleten jelentették be azt a Kormányhatározatot, miszerint - július 1-jei hatállyal - Iváncsik Imrét, a HM államtitkárát áthelyezték a Miniszterelnöki Hivatalba, a polgári titkosszolgálatokat felügyelõ tárca nélküli minisztérium államtitkári pozíciójába, helyére pedig a Magyar Köztársaság elnöke kinevezte dr. Vadai Ágnest. Az új államtitkár július 2-i minisztériumi beiktatásán - a HM, a HVK vezetõi és a parancsnoki állomány mellett - részt vett Mészáros Géza, a Hosz elnöke is.

A HM új államtitkára, dr. Vadai Ágnes - miután nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy államtitkárként dolgozhat - elmondta: a katonákkal szövetségben, a katonák érdekében fogok tevékenykedni. Ezt követõen arra szólította fel a jelenlévõ katonai vezetõket, parancsnokokat, hogy legalább annyira legyenek nyitottak iránta, mint amennyire õ nyitott a Magyar Honvédség, a katonák iránt.

 

 Bemutatkozó látogatás a HM államtitkáránál

Már elsõ hivatali napján, július 2-án fogadta a Honvédszakszervezet elnökét Vadai Ágnes, a HM államtitkára. A minisztériumi értekezleten történt államtitkári beiktatás elõtti négyszemközti beszélgetésen - egyebek mellett - szó esett a Hosz mûködésérõl, mindennapos tevékenységérõl. A szívélyes légkörû bemutatkozó látogatáson a jövõbeni együttmûködésrõl is tárgyaltak - itt mondta el az államtitkár asszony: számára nagyon szimpatikus, hogy a Hosz nemcsak problémákat vet fel, de megoldási javaslatokkal is elõáll.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.