2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ha felépül egyszer a házunk…

Hosz  |  2007. 02. 01., 08:25

Személyre szabott kínálat a Bodrogi Bau-tól A nevével fémjelzett cég tulajdonosa, Bodrogi Ferenc, és a Honvédszakszervezet elnöke, Mészáros Géza a közelmúltban írta alá azt az együttmûködési megállapodást, melynek révén - az OTP Lakáslízing Zrt. közremûködésével - megoldódhatnak a hivatásos és szerzõdéses katonák lakásgondjai. A Bodrogi Bau Kft. profiljáról, üzleti tevékenységérõl és a katonák lehetõségeirõl kérdeztük Füvesi Sándort, a Bodrogi Bau Kft. vállalkozási igazgatóját.

- A régióban meghatározó szerepet játszó vállalkozás tizenöt éves múltra tekint vissza. Cégünk nemcsak lakásépítés, hanem többek között irodaépületek, közintézmények, üzemcsarnokok, garázsok, kórház-rekonstrukciók - és bõvítések megvalósításában is letette névjegyét az építõipar területén. Több áruházunk is mûködik Dél-Kelet Magyarországon, így Hódmezõvásárhelyen kettõ, Szegeden, Csongrádon pedig egy-egy építõipari kereskedelmi üzlettel állunk a lakosság rendelkezésére, emellett tulajdonosai vagyunk egy országos beszerzési részvénytársaságnak is. A Bodrogi Bau Kft. nem csak megrendelésre dolgozik, hanem megfelelõ piackutatás után önerõbõl is épít lakásokat, üzleteket és garázsokat – több ilyen beruházásunk sikeresen valósult meg a közelmúltban, illetve jelenleg is folyamatban van.

Nem új a kapcsolatunk a Magyar Honvédséggel sem, s így tudjuk, hogy a honvédelmi tárca lehetõségei korlátozottak: a lakásigényeket a jelenlegi formában képtelen kielégíteni, azonban az általa adható segítségekkel - mint például az albérleti díj hozzájárulás, amely lízingdíjjá konvertálható - mégis segíthet a gondok megoldásában. A Honvédszakszervezettel és az OTP Lakáslízing Rt.-vel kötött megállapodásunk alapján megkezdõdtek a projektek bemutatásai a helyõrségekben. Szentesen, Székesfehérváron, Budapesten és Hódmezõvásárhelyen már konkrét tárgyalásaink vannak, s ezekben a városokban a felvázolt konstrukció iránt fokozott érdeklõdést tapasztalunk.

Tájékoztatjuk a katonákat arról, hogy magas minõséget és mûszaki tartalmat tudunk biztosítani, vagyis az építési korlátokon belül minden elvárást, minden kívánságot képesek vagyunk teljesíteni. Nálunk nem szlogen, hogy valamennyi potenciális ügyfelünket személyre szabott kínálattal szeretnénk partnerünknek megnyerni. A lakások mérete is nyitott: 40-150 négyzetméterig bármilyen konstrukció számításba jöhet. Tudjuk természetesen azt is, hogy az anyagi lehetõségek behatárolják az igényeket, s a telkek ára sem könnyíti meg a választást. Költséghatékonyabb megoldás lehet a sor- vagy társasházi lakások kialakítása, amelyekben garantáltan magas mûszaki tartalom mellett juthatnak számukra megfelelõ lakáshoz partnereink.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.