2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ha felépül egyszer a házunk…

Hosz  |  2007. 02. 01., 08:25

Személyre szabott kínálat a Bodrogi Bau-tól A nevével fémjelzett cég tulajdonosa, Bodrogi Ferenc, és a Honvédszakszervezet elnöke, Mészáros Géza a közelmúltban írta alá azt az együttmûködési megállapodást, melynek révén - az OTP Lakáslízing Zrt. közremûködésével - megoldódhatnak a hivatásos és szerzõdéses katonák lakásgondjai. A Bodrogi Bau Kft. profiljáról, üzleti tevékenységérõl és a katonák lehetõségeirõl kérdeztük Füvesi Sándort, a Bodrogi Bau Kft. vállalkozási igazgatóját.

- A régióban meghatározó szerepet játszó vállalkozás tizenöt éves múltra tekint vissza. Cégünk nemcsak lakásépítés, hanem többek között irodaépületek, közintézmények, üzemcsarnokok, garázsok, kórház-rekonstrukciók - és bõvítések megvalósításában is letette névjegyét az építõipar területén. Több áruházunk is mûködik Dél-Kelet Magyarországon, így Hódmezõvásárhelyen kettõ, Szegeden, Csongrádon pedig egy-egy építõipari kereskedelmi üzlettel állunk a lakosság rendelkezésére, emellett tulajdonosai vagyunk egy országos beszerzési részvénytársaságnak is. A Bodrogi Bau Kft. nem csak megrendelésre dolgozik, hanem megfelelõ piackutatás után önerõbõl is épít lakásokat, üzleteket és garázsokat – több ilyen beruházásunk sikeresen valósult meg a közelmúltban, illetve jelenleg is folyamatban van.

Nem új a kapcsolatunk a Magyar Honvédséggel sem, s így tudjuk, hogy a honvédelmi tárca lehetõségei korlátozottak: a lakásigényeket a jelenlegi formában képtelen kielégíteni, azonban az általa adható segítségekkel - mint például az albérleti díj hozzájárulás, amely lízingdíjjá konvertálható - mégis segíthet a gondok megoldásában. A Honvédszakszervezettel és az OTP Lakáslízing Rt.-vel kötött megállapodásunk alapján megkezdõdtek a projektek bemutatásai a helyõrségekben. Szentesen, Székesfehérváron, Budapesten és Hódmezõvásárhelyen már konkrét tárgyalásaink vannak, s ezekben a városokban a felvázolt konstrukció iránt fokozott érdeklõdést tapasztalunk.

Tájékoztatjuk a katonákat arról, hogy magas minõséget és mûszaki tartalmat tudunk biztosítani, vagyis az építési korlátokon belül minden elvárást, minden kívánságot képesek vagyunk teljesíteni. Nálunk nem szlogen, hogy valamennyi potenciális ügyfelünket személyre szabott kínálattal szeretnénk partnerünknek megnyerni. A lakások mérete is nyitott: 40-150 négyzetméterig bármilyen konstrukció számításba jöhet. Tudjuk természetesen azt is, hogy az anyagi lehetõségek behatárolják az igényeket, s a telkek ára sem könnyíti meg a választást. Költséghatékonyabb megoldás lehet a sor- vagy társasházi lakások kialakítása, amelyekben garantáltan magas mûszaki tartalom mellett juthatnak számukra megfelelõ lakáshoz partnereink.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.