2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Rendelés interneten, átvétel otthon

Hosz  |  2007. 02. 01., 08:26

Negyedévente értékes ajándékok a Hosz tagjainak Nyugat-Európában a kiskereskedelmi vásárlások jelentõs része már az interneten keresztül történik, s mint minden technikai és szolgáltatási újdonság, elõbb-utóbb hazánkban is teret hódít. A piac meghódításáért vívott harcból törvényszerûen azok a magyar cégek jöhetnek ki nyertesen, amelyek elsõként kapcsolódnak a folyamatokhoz, s elsõként próbálják magukhoz csábítani a potenciális vásárlókat. Az úttörõk között találhatjuk a 100 %-os magyar tulajdonban lévõ Euromarkt Magyarország Kft.-t. A cég és a Honvédszakszervezet kapcsolatáról Farkas Miklós ügyvezetõ nyilatkozott lapunknak.

- A vállalkozást 2005. év elején hoztuk létre, a webáruház pedig 2006. júniusától mûködik. A struktúra kialakításánál és a szervezet mûködtetésénél természetszerûleg figyelembe vettük a Lajtán túli tapasztalatokat és a magyar vásárlói szokásokat, tudva, hogy a XXI. század eleje valószínûleg hazánkban is áttörést hoz az internetes vásárlás területén. A cég tulajdonosainak nem titkolt szándéka: az Euromarkt Magyarország Kft. ezen a területen piacvezetõ kíván lenni a Kárpát-medencében. Sikerünkhöz hozzájárulhat az a tény is, hogy magunk mögött tudhatjuk Magyarország egyik legnagyobb cégét a szórakoztató- és háztartás elektronikai piacon. Ez a háttér ad garanciát arra, hogy a legmagasabb szinten legyünk képesek ügyfeleinket kiszolgálni. A gyakorlatban valamennyi kurrens szórakoztató-, elektronikus és háztartási gépet biztosítani tudjuk vásárlóinknak – csak ízelítõül néhány ezek közül: televíziók, kamerák, digitális fényképezõgépek, mosógépek. Némi túlzással még azt is prezentáljuk, amit csak elképzel a leendõ vásárló: a kínálatunkban nem szereplõ árufajtát is megpróbáljuk ugyanis beszerezni.

Szolgáltatásunknál nem csak a rendelés történik elektronikus módon, hanem az áru átvételét is kényelmessé tesszük. Az ügyféllel egyeztetett idõpontban az egész ország területén ingyen és bérmentve házhoz szállítjuk a vásárolt terméket. Úgy gondolom, versenyképes áraink és az áru otthoni átvételének lehetõsége nagy vonzerõt jelent majd a Honvédszakszervezet tagjainak is. A fizetés kétféle módon történhet: a vásárló lakásán készpénzzel, illetve banki átutalással. Ezen a téren is elõbbre kívánunk azonban lépni, hiszen még ebben az évben bevezetjük a direkt internetes, hitelkártyás fizetést is.

Meggyõzõdésem, hogy a Honvédszakszervezet tagjai elégedettek lesznek majd az Euromarkt Magyarország Kft. szolgáltatásaival, cégünk viszonzásképpen pedig kiemelt partnerként tartja számon õket - számukra negyedévente sorsolásokat rendezünk, melyeken  jó minõségû, értékes ajándékokat nyerhetnek. Tudjuk, hogy Magyarországon a Hosz az egyik legegységesebb szervezet, s tudjuk azt is: ha itt, ebben a körben hosszú távú, jó együttmûködést sikerül kialakítanunk, kölcsönös elõnyökre tehetünk szert. Befejezésül pedig álljon itt az az elektronikus cím, melyen várjuk megrendeléseiket: http://www.electropark.hu/ .  

A negyedévente aktuális sorsolásokkal kapcsolatosan Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. igazgatója elmondta: a Hosz tagok a megrendeléssel egyidejûleg a kft.-nek is megküldik az e-mailt, majd a kért árucikk házhozszállítását a megrendelõ az Egység 2002 Kft-nek is visszaigazolja. A havonta történõ kontrollálások a precíz nyilvántartást és a sorsoláson való részvétel garanciáit biztosítják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.