2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ajándék a volt elnököknek

Hosz  |  2006. 12. 27., 09:31

Horovitz Ferencet, a Katonák Érdekvédelmi Szövetségének (KÉSZ) és Sörös Istvánt, a Hosz egykori elnökét látta vendégül Mészáros Géza Hosz elnök. A Honvédszakszervezet központi irodájában - december 18-án - megrendezett kötetlen, baráti beszélgetésen névnapi ajándéktárgyat, a jubileumi év alkalmából pedig díszoklevelet vehetett át a KÉSZ volt elnöke a jelenlegi Hosz elnöktõl (képünkön). Mészáros Géza - lapunk kérdésére - elmondta, hogy a KÉSZ, illetve a Hosz egykori vezetõivel ezt követõen negyedévente fog szakértõi eszmecserét folytatni aktuális kérdésekrõl.

December 19-én Sörös István volt a vendég a Hosz központi irodájában. A Hosz elsõ elnökét Mészáros Géza köszöntötte, majd kötetlen beszélgetést folytattak aktuális kérdésekrõl. Ismeretes, hogy Sörös Istvánt a Nyugállományú Tagozat Választmánya tagozat-alelnökké választotta. A Hosz jelenlegi elnöke - ebbõl és a közelgõ névnap alkalmából is - gratulált a Hosz volt elnökének. Az eseményen jelen volt dr. Ujfaludi Zoltán, a szakszervezet fõtitkára is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.