2024. 07. 14.
Örs, Stella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jetfly: születésnap, paintball és repülés

Hosz  |  2007. 05. 30., 13:07

A Jetfly internetes magazin hetedik születésnapi buliját és a IV. Jetfly Paintball Haditornát ez alkalommal a jakabszállási repülõtéren bonyolították le. A május 12-i, látványos repülõprogrammal színesített sporteseményen a Honvédszakszervezet két paintball csapata is részt vett, a dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár vezette ,,ötösfogat“ (képünkön) drámai küzdelemben szenvedett vereséget a végsõ gyõztestõl.

Kezdetben nem nagyon kedvezett az idõjárás, csepergõ esõben köszöntötte ugyanis a megjelenteket a házigazda. A Jetfly internetes magazin megálmodója és tulajdonosa, Koncsik István lapunk szerkesztõjének kérdésére elmondta, hogy a rendezvényen kizárólag meghívott vendégek, a Jetfly-hoz közel álló neves személyiségek és szervezetek vettek részt idén is. A honlapunk rendszergazdájaként is ismert fõszervezõ bulijára pár óra szomorkodás után a meteorológia is rámosolygott, ragyogó napsütésben érezhette jól magát kicsi és nagy egyaránt.

A kiegészítõ rendezvényként, szórakoztató céllal lebonyolított IV. Jetfly Paintball Haditornára a légierõhöz, illetve a katonai toborzáshoz kötõdõ 10 prominens szervezet nevezett. A Honvédszakszervezet két ,,ötösfogattal“ indult: a Tóvári Róbert vezette különítmény is remekül helyt állt, a dr.Ujfaludi Zoltán, Besenyei Csaba, Jakubik András, Andor Tamás és fia összeállítású együttes pedig a torna végsõ gyõztesétõl, a Nemes Dénes vezette Red Dogs csapattól drámai küzdelemben, 2-1 arányban szenvedett vereséget.

A számtalan kikapcsolódási lehetõség közben, a finom birkapörkölt után jól esett a pihenés a Honvédszakszervezet tisztségviselõinek és családtagjainak is.

A délutáni repülõprogramok között Gombkötõ Szilárd (FK-14 Comet), a vadászpilóta világbajnokok, Vári Gyula (Jak-52) és Szabó ,,Topi“ Zoltán (Corvus Corone), valamint a nem kevésbé ismert és eredményes, Veres Zoltán (Extra 300) mûrepülõ bemutatója szerepelt, de arra is lehetõség nyílt, hogy rövid sétautat tegyenek a repülés szerelmesei a jakabszállási repülõtér felett.

A több száz résztvevõ szerint a Jetfly ismételten emlékezetes és sikeres szülinapot rendezett, köszönet érte! A Honvédszakszervezet boldog születésnapot kíván a Jetfly-nak, viszlát 2008-ban, a 8. szülinapon!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.