2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jetfly: születésnap, paintball és repülés

Hosz  |  2007. 05. 30., 13:07

A Jetfly internetes magazin hetedik születésnapi buliját és a IV. Jetfly Paintball Haditornát ez alkalommal a jakabszállási repülõtéren bonyolították le. A május 12-i, látványos repülõprogrammal színesített sporteseményen a Honvédszakszervezet két paintball csapata is részt vett, a dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár vezette ,,ötösfogat“ (képünkön) drámai küzdelemben szenvedett vereséget a végsõ gyõztestõl.

Kezdetben nem nagyon kedvezett az idõjárás, csepergõ esõben köszöntötte ugyanis a megjelenteket a házigazda. A Jetfly internetes magazin megálmodója és tulajdonosa, Koncsik István lapunk szerkesztõjének kérdésére elmondta, hogy a rendezvényen kizárólag meghívott vendégek, a Jetfly-hoz közel álló neves személyiségek és szervezetek vettek részt idén is. A honlapunk rendszergazdájaként is ismert fõszervezõ bulijára pár óra szomorkodás után a meteorológia is rámosolygott, ragyogó napsütésben érezhette jól magát kicsi és nagy egyaránt.

A kiegészítõ rendezvényként, szórakoztató céllal lebonyolított IV. Jetfly Paintball Haditornára a légierõhöz, illetve a katonai toborzáshoz kötõdõ 10 prominens szervezet nevezett. A Honvédszakszervezet két ,,ötösfogattal“ indult: a Tóvári Róbert vezette különítmény is remekül helyt állt, a dr.Ujfaludi Zoltán, Besenyei Csaba, Jakubik András, Andor Tamás és fia összeállítású együttes pedig a torna végsõ gyõztesétõl, a Nemes Dénes vezette Red Dogs csapattól drámai küzdelemben, 2-1 arányban szenvedett vereséget.

A számtalan kikapcsolódási lehetõség közben, a finom birkapörkölt után jól esett a pihenés a Honvédszakszervezet tisztségviselõinek és családtagjainak is.

A délutáni repülõprogramok között Gombkötõ Szilárd (FK-14 Comet), a vadászpilóta világbajnokok, Vári Gyula (Jak-52) és Szabó ,,Topi“ Zoltán (Corvus Corone), valamint a nem kevésbé ismert és eredményes, Veres Zoltán (Extra 300) mûrepülõ bemutatója szerepelt, de arra is lehetõség nyílt, hogy rövid sétautat tegyenek a repülés szerelmesei a jakabszállási repülõtér felett.

A több száz résztvevõ szerint a Jetfly ismételten emlékezetes és sikeres szülinapot rendezett, köszönet érte! A Honvédszakszervezet boldog születésnapot kíván a Jetfly-nak, viszlát 2008-ban, a 8. szülinapon!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.