2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jetfly: születésnap, paintball és repülés

Hosz  |  2007. 05. 30., 13:07

A Jetfly internetes magazin hetedik születésnapi buliját és a IV. Jetfly Paintball Haditornát ez alkalommal a jakabszállási repülõtéren bonyolították le. A május 12-i, látványos repülõprogrammal színesített sporteseményen a Honvédszakszervezet két paintball csapata is részt vett, a dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár vezette ,,ötösfogat“ (képünkön) drámai küzdelemben szenvedett vereséget a végsõ gyõztestõl.

Kezdetben nem nagyon kedvezett az idõjárás, csepergõ esõben köszöntötte ugyanis a megjelenteket a házigazda. A Jetfly internetes magazin megálmodója és tulajdonosa, Koncsik István lapunk szerkesztõjének kérdésére elmondta, hogy a rendezvényen kizárólag meghívott vendégek, a Jetfly-hoz közel álló neves személyiségek és szervezetek vettek részt idén is. A honlapunk rendszergazdájaként is ismert fõszervezõ bulijára pár óra szomorkodás után a meteorológia is rámosolygott, ragyogó napsütésben érezhette jól magát kicsi és nagy egyaránt.

A kiegészítõ rendezvényként, szórakoztató céllal lebonyolított IV. Jetfly Paintball Haditornára a légierõhöz, illetve a katonai toborzáshoz kötõdõ 10 prominens szervezet nevezett. A Honvédszakszervezet két ,,ötösfogattal“ indult: a Tóvári Róbert vezette különítmény is remekül helyt állt, a dr.Ujfaludi Zoltán, Besenyei Csaba, Jakubik András, Andor Tamás és fia összeállítású együttes pedig a torna végsõ gyõztesétõl, a Nemes Dénes vezette Red Dogs csapattól drámai küzdelemben, 2-1 arányban szenvedett vereséget.

A számtalan kikapcsolódási lehetõség közben, a finom birkapörkölt után jól esett a pihenés a Honvédszakszervezet tisztségviselõinek és családtagjainak is.

A délutáni repülõprogramok között Gombkötõ Szilárd (FK-14 Comet), a vadászpilóta világbajnokok, Vári Gyula (Jak-52) és Szabó ,,Topi“ Zoltán (Corvus Corone), valamint a nem kevésbé ismert és eredményes, Veres Zoltán (Extra 300) mûrepülõ bemutatója szerepelt, de arra is lehetõség nyílt, hogy rövid sétautat tegyenek a repülés szerelmesei a jakabszállási repülõtér felett.

A több száz résztvevõ szerint a Jetfly ismételten emlékezetes és sikeres szülinapot rendezett, köszönet érte! A Honvédszakszervezet boldog születésnapot kíván a Jetfly-nak, viszlát 2008-ban, a 8. szülinapon!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.