2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jetfly: születésnap, paintball és repülés

Hosz  |  2007. 05. 30., 13:07

A Jetfly internetes magazin hetedik születésnapi buliját és a IV. Jetfly Paintball Haditornát ez alkalommal a jakabszállási repülõtéren bonyolították le. A május 12-i, látványos repülõprogrammal színesített sporteseményen a Honvédszakszervezet két paintball csapata is részt vett, a dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár vezette ,,ötösfogat“ (képünkön) drámai küzdelemben szenvedett vereséget a végsõ gyõztestõl.

Kezdetben nem nagyon kedvezett az idõjárás, csepergõ esõben köszöntötte ugyanis a megjelenteket a házigazda. A Jetfly internetes magazin megálmodója és tulajdonosa, Koncsik István lapunk szerkesztõjének kérdésére elmondta, hogy a rendezvényen kizárólag meghívott vendégek, a Jetfly-hoz közel álló neves személyiségek és szervezetek vettek részt idén is. A honlapunk rendszergazdájaként is ismert fõszervezõ bulijára pár óra szomorkodás után a meteorológia is rámosolygott, ragyogó napsütésben érezhette jól magát kicsi és nagy egyaránt.

A kiegészítõ rendezvényként, szórakoztató céllal lebonyolított IV. Jetfly Paintball Haditornára a légierõhöz, illetve a katonai toborzáshoz kötõdõ 10 prominens szervezet nevezett. A Honvédszakszervezet két ,,ötösfogattal“ indult: a Tóvári Róbert vezette különítmény is remekül helyt állt, a dr.Ujfaludi Zoltán, Besenyei Csaba, Jakubik András, Andor Tamás és fia összeállítású együttes pedig a torna végsõ gyõztesétõl, a Nemes Dénes vezette Red Dogs csapattól drámai küzdelemben, 2-1 arányban szenvedett vereséget.

A számtalan kikapcsolódási lehetõség közben, a finom birkapörkölt után jól esett a pihenés a Honvédszakszervezet tisztségviselõinek és családtagjainak is.

A délutáni repülõprogramok között Gombkötõ Szilárd (FK-14 Comet), a vadászpilóta világbajnokok, Vári Gyula (Jak-52) és Szabó ,,Topi“ Zoltán (Corvus Corone), valamint a nem kevésbé ismert és eredményes, Veres Zoltán (Extra 300) mûrepülõ bemutatója szerepelt, de arra is lehetõség nyílt, hogy rövid sétautat tegyenek a repülés szerelmesei a jakabszállási repülõtér felett.

A több száz résztvevõ szerint a Jetfly ismételten emlékezetes és sikeres szülinapot rendezett, köszönet érte! A Honvédszakszervezet boldog születésnapot kíván a Jetfly-nak, viszlát 2008-ban, a 8. szülinapon!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.