2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Élénk az érdeklődés a lakáslízing iránt

Hosz  |  2007. 02. 28., 12:53

Az elmúlt év végén, illetve a 2007-es év elején a csapatoknál megkezdõdtek a lakáslízinggel kapcsolatos tájékoztatók. Bodrogi Ferenc (képünkön), a Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa és ügyvezetõje elmondta, hogy a közelmúltban Hódmezõvásárhelyen, Szentesen, Szolnokon, Székesfehérváron, Várpalotán és Kecskeméten találkoztak azokkal a katonákkal, akik a Honvédszakszervezet szervezésében érintettek lehetnek a lakáslízing konstrukcióban. Ezeken a fórumokon ismertették a lakáslízing lehetséges változatait, és elmondták azt is, hogy a honvédelmi miniszter aláírta azt az utasítást, mely szerint az albérleti díj hozzájárulás átváltható lakáslízingre is. Ez a gyakorlatban annyit jelent tehát, hogy a havi lakáslízing összegét ebben a formában támogatja a szaktárca. Az állománygyûléseken és a szakszervezet által szervezett egyéb fórumokon rendkívül nagy volt az érdeklõdés és a tájékoztatók után több tucatnyian töltötték ki a regisztrációs lapokat.

A következõ lépésben pontosítják a jelentkezõkkel a lehetséges variációkat: ismertetik az építkezések helyszíneit, egyeztetik a potenciális partnerekkel a telkek és lakások nagyságát, az építõanyag minõségét, a mûszaki paramétereket – a megbeszéléseken általában azt javasolják majd a katonáknak, hogy a költségek csökkentése miatt a társasházi formát válasszák.

Bodrogi Ferenc elmondta azt is: február végén a konkrét érdeklõdõk (regisztrációs lapot kitöltõk) száma már meghaladta a nyolcvanat. A felfokozott érdeklõdést jelzi, hogy Budapestrõl is több telefonhívás érkezett, holott a fõvárosban még nem találkoztak a cég képviselõi a katonákkal – õk az Egység újságból tájékozódtak a lakáslízing lehetséges módozatairól.

A Bodrogi Bau Kft. vezetõ munkatársai a közeljövõben Gyõrött, Kaposváron, Székesfehérváron, Debrecenben és Budapesten találkoznak az érdeklõdõkkel, majd az igények elõzetes felmérése után valamennyi helyszínre visszatérnek.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.