2024. 03. 04. hétfő
Kázmér
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Élénk az érdeklődés a lakáslízing iránt

Hosz  |  2007. 02. 28., 12:53

Az elmúlt év végén, illetve a 2007-es év elején a csapatoknál megkezdõdtek a lakáslízinggel kapcsolatos tájékoztatók. Bodrogi Ferenc (képünkön), a Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa és ügyvezetõje elmondta, hogy a közelmúltban Hódmezõvásárhelyen, Szentesen, Szolnokon, Székesfehérváron, Várpalotán és Kecskeméten találkoztak azokkal a katonákkal, akik a Honvédszakszervezet szervezésében érintettek lehetnek a lakáslízing konstrukcióban. Ezeken a fórumokon ismertették a lakáslízing lehetséges változatait, és elmondták azt is, hogy a honvédelmi miniszter aláírta azt az utasítást, mely szerint az albérleti díj hozzájárulás átváltható lakáslízingre is. Ez a gyakorlatban annyit jelent tehát, hogy a havi lakáslízing összegét ebben a formában támogatja a szaktárca. Az állománygyûléseken és a szakszervezet által szervezett egyéb fórumokon rendkívül nagy volt az érdeklõdés és a tájékoztatók után több tucatnyian töltötték ki a regisztrációs lapokat.

A következõ lépésben pontosítják a jelentkezõkkel a lehetséges variációkat: ismertetik az építkezések helyszíneit, egyeztetik a potenciális partnerekkel a telkek és lakások nagyságát, az építõanyag minõségét, a mûszaki paramétereket – a megbeszéléseken általában azt javasolják majd a katonáknak, hogy a költségek csökkentése miatt a társasházi formát válasszák.

Bodrogi Ferenc elmondta azt is: február végén a konkrét érdeklõdõk (regisztrációs lapot kitöltõk) száma már meghaladta a nyolcvanat. A felfokozott érdeklõdést jelzi, hogy Budapestrõl is több telefonhívás érkezett, holott a fõvárosban még nem találkoztak a cég képviselõi a katonákkal – õk az Egység újságból tájékozódtak a lakáslízing lehetséges módozatairól.

A Bodrogi Bau Kft. vezetõ munkatársai a közeljövõben Gyõrött, Kaposváron, Székesfehérváron, Debrecenben és Budapesten találkoznak az érdeklõdõkkel, majd az igények elõzetes felmérése után valamennyi helyszínre visszatérnek.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.