2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Élénk az érdeklődés a lakáslízing iránt

Hosz  |  2007. 02. 28., 12:53

Az elmúlt év végén, illetve a 2007-es év elején a csapatoknál megkezdõdtek a lakáslízinggel kapcsolatos tájékoztatók. Bodrogi Ferenc (képünkön), a Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa és ügyvezetõje elmondta, hogy a közelmúltban Hódmezõvásárhelyen, Szentesen, Szolnokon, Székesfehérváron, Várpalotán és Kecskeméten találkoztak azokkal a katonákkal, akik a Honvédszakszervezet szervezésében érintettek lehetnek a lakáslízing konstrukcióban. Ezeken a fórumokon ismertették a lakáslízing lehetséges változatait, és elmondták azt is, hogy a honvédelmi miniszter aláírta azt az utasítást, mely szerint az albérleti díj hozzájárulás átváltható lakáslízingre is. Ez a gyakorlatban annyit jelent tehát, hogy a havi lakáslízing összegét ebben a formában támogatja a szaktárca. Az állománygyûléseken és a szakszervezet által szervezett egyéb fórumokon rendkívül nagy volt az érdeklõdés és a tájékoztatók után több tucatnyian töltötték ki a regisztrációs lapokat.

A következõ lépésben pontosítják a jelentkezõkkel a lehetséges variációkat: ismertetik az építkezések helyszíneit, egyeztetik a potenciális partnerekkel a telkek és lakások nagyságát, az építõanyag minõségét, a mûszaki paramétereket – a megbeszéléseken általában azt javasolják majd a katonáknak, hogy a költségek csökkentése miatt a társasházi formát válasszák.

Bodrogi Ferenc elmondta azt is: február végén a konkrét érdeklõdõk (regisztrációs lapot kitöltõk) száma már meghaladta a nyolcvanat. A felfokozott érdeklõdést jelzi, hogy Budapestrõl is több telefonhívás érkezett, holott a fõvárosban még nem találkoztak a cég képviselõi a katonákkal – õk az Egység újságból tájékozódtak a lakáslízing lehetséges módozatairól.

A Bodrogi Bau Kft. vezetõ munkatársai a közeljövõben Gyõrött, Kaposváron, Székesfehérváron, Debrecenben és Budapesten találkoznak az érdeklõdõkkel, majd az igények elõzetes felmérése után valamennyi helyszínre visszatérnek.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.