2024. 06. 20. csütörtök
Rafael
: 396 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Élénk az érdeklődés a lakáslízing iránt

Hosz  |  2007. 02. 28., 12:53

Az elmúlt év végén, illetve a 2007-es év elején a csapatoknál megkezdõdtek a lakáslízinggel kapcsolatos tájékoztatók. Bodrogi Ferenc (képünkön), a Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa és ügyvezetõje elmondta, hogy a közelmúltban Hódmezõvásárhelyen, Szentesen, Szolnokon, Székesfehérváron, Várpalotán és Kecskeméten találkoztak azokkal a katonákkal, akik a Honvédszakszervezet szervezésében érintettek lehetnek a lakáslízing konstrukcióban. Ezeken a fórumokon ismertették a lakáslízing lehetséges változatait, és elmondták azt is, hogy a honvédelmi miniszter aláírta azt az utasítást, mely szerint az albérleti díj hozzájárulás átváltható lakáslízingre is. Ez a gyakorlatban annyit jelent tehát, hogy a havi lakáslízing összegét ebben a formában támogatja a szaktárca. Az állománygyûléseken és a szakszervezet által szervezett egyéb fórumokon rendkívül nagy volt az érdeklõdés és a tájékoztatók után több tucatnyian töltötték ki a regisztrációs lapokat.

A következõ lépésben pontosítják a jelentkezõkkel a lehetséges variációkat: ismertetik az építkezések helyszíneit, egyeztetik a potenciális partnerekkel a telkek és lakások nagyságát, az építõanyag minõségét, a mûszaki paramétereket – a megbeszéléseken általában azt javasolják majd a katonáknak, hogy a költségek csökkentése miatt a társasházi formát válasszák.

Bodrogi Ferenc elmondta azt is: február végén a konkrét érdeklõdõk (regisztrációs lapot kitöltõk) száma már meghaladta a nyolcvanat. A felfokozott érdeklõdést jelzi, hogy Budapestrõl is több telefonhívás érkezett, holott a fõvárosban még nem találkoztak a cég képviselõi a katonákkal – õk az Egység újságból tájékozódtak a lakáslízing lehetséges módozatairól.

A Bodrogi Bau Kft. vezetõ munkatársai a közeljövõben Gyõrött, Kaposváron, Székesfehérváron, Debrecenben és Budapesten találkoznak az érdeklõdõkkel, majd az igények elõzetes felmérése után valamennyi helyszínre visszatérnek.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Amerikai és magyar katonák részvételével – az előző évhez hasonlóan – az MH 47. Bázisrepülőtéren landolt egy amerikai KC-135 Stratotanker légi utántöltő repülőgép, hogy egy esetleges vészhelyzetet szimuláljanak.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.