2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Élénk az érdeklődés a lakáslízing iránt

Hosz  |  2007. 02. 28., 12:53

Az elmúlt év végén, illetve a 2007-es év elején a csapatoknál megkezdõdtek a lakáslízinggel kapcsolatos tájékoztatók. Bodrogi Ferenc (képünkön), a Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa és ügyvezetõje elmondta, hogy a közelmúltban Hódmezõvásárhelyen, Szentesen, Szolnokon, Székesfehérváron, Várpalotán és Kecskeméten találkoztak azokkal a katonákkal, akik a Honvédszakszervezet szervezésében érintettek lehetnek a lakáslízing konstrukcióban. Ezeken a fórumokon ismertették a lakáslízing lehetséges változatait, és elmondták azt is, hogy a honvédelmi miniszter aláírta azt az utasítást, mely szerint az albérleti díj hozzájárulás átváltható lakáslízingre is. Ez a gyakorlatban annyit jelent tehát, hogy a havi lakáslízing összegét ebben a formában támogatja a szaktárca. Az állománygyûléseken és a szakszervezet által szervezett egyéb fórumokon rendkívül nagy volt az érdeklõdés és a tájékoztatók után több tucatnyian töltötték ki a regisztrációs lapokat.

A következõ lépésben pontosítják a jelentkezõkkel a lehetséges variációkat: ismertetik az építkezések helyszíneit, egyeztetik a potenciális partnerekkel a telkek és lakások nagyságát, az építõanyag minõségét, a mûszaki paramétereket – a megbeszéléseken általában azt javasolják majd a katonáknak, hogy a költségek csökkentése miatt a társasházi formát válasszák.

Bodrogi Ferenc elmondta azt is: február végén a konkrét érdeklõdõk (regisztrációs lapot kitöltõk) száma már meghaladta a nyolcvanat. A felfokozott érdeklõdést jelzi, hogy Budapestrõl is több telefonhívás érkezett, holott a fõvárosban még nem találkoztak a cég képviselõi a katonákkal – õk az Egység újságból tájékozódtak a lakáslízing lehetséges módozatairól.

A Bodrogi Bau Kft. vezetõ munkatársai a közeljövõben Gyõrött, Kaposváron, Székesfehérváron, Debrecenben és Budapesten találkoznak az érdeklõdõkkel, majd az igények elõzetes felmérése után valamennyi helyszínre visszatérnek.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.