2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató szerzõdéses katonáknak

Hosz  |  2007. 02. 28., 13:09

Február 13-án - az MH Szentendrei Kiképzõ Központban - a kiképzésre vezényelt szerzõdéses katonák számára tartott tájékoztatót a Hosz. A rendezvényt Ködbaum József alapszervezeti vezetõ közremûködésével, Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi-, Takács István budapesti területi ügyvivõ, míg a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár részérõl Fürst Róbert nyugat-magyarországi régió küldött tartották.

A hallgatóság többek között megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerzõdéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezetét, az összefogás erejében fellelhetõ erõt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére a katonák érdekeinek képviseletében. Elhangzottak még a taggá válás feltételei, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a szakszervezet a tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetõségekrõl, a szakszervezet szolgáltatásairól, így - többek között - az életbiztosításról, a Vodafone telefon kedvezményekrõl és minden olyan lehetõségrõl, melyek jelentõsen javíthatják tagjaink szociális és életkörülményeit. A tájékoztató sikere, hogy a 62 fõs hallgatóságból 49-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.