2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató szerzõdéses katonáknak

Hosz  |  2007. 02. 28., 13:09

Február 13-án - az MH Szentendrei Kiképzõ Központban - a kiképzésre vezényelt szerzõdéses katonák számára tartott tájékoztatót a Hosz. A rendezvényt Ködbaum József alapszervezeti vezetõ közremûködésével, Jáger Tibor megbízott nyugat-magyarországi-, Takács István budapesti területi ügyvivõ, míg a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíj-pénztár részérõl Fürst Róbert nyugat-magyarországi régió küldött tartották.

A hallgatóság többek között megismerhette a Honvédszakszervezetet, mint a hivatásos és szerzõdéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezetét, az összefogás erejében fellelhetõ erõt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére a katonák érdekeinek képviseletében. Elhangzottak még a taggá válás feltételei, valamint hogy milyen segítséget tud nyújtani a szakszervezet a tagjai részére. Szó volt a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetõségekrõl, a szakszervezet szolgáltatásairól, így - többek között - az életbiztosításról, a Vodafone telefon kedvezményekrõl és minden olyan lehetõségrõl, melyek jelentõsen javíthatják tagjaink szociális és életkörülményeit. A tájékoztató sikere, hogy a 62 fõs hallgatóságból 49-en azonnal, a belépési nyilatkozat kitöltésével a Honvédszakszervezet tagjaivá váltak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.