2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttközgyûlés elõtt

Hosz  |  2007. 11. 07., 18:51

Bevált gyakorlat a „Honvéd” Nyugdíjpénztár életében, hogy a soron következõ küldöttközgyûlés elõtt felkészítõ értekezletekre kerül sor, hogy a legfõbb döntéshozó testület tagjai a közgyûlésen az egyes témakörök teljes ismeretében, felelõsséggel dönthessenek. Ezekre a felkészítõ értekezletekre az esetek többségében régiónként kerül sor. Ezúttal azonban – a választható porfólió januári bevezetésére és az idõ rövidségére való tekintettel – a fõvárosi, a kelet-magyarországi és a nyugat-magyarországi régió küldöttei és pótküldöttei, a pénztári megbízottakkal kiegészülve, közös felkészítésen vettek részt október végén, a küszöbön álló õszi küldöttközgyûlés elõtt.

A rendezvényen dr. Szenes Zoltán ügyvezetõ igazgató a pénztár helyzetérõl, a 2007. év eddigi eredményeirõl és feladatairól tartott elõadást, ismertette az új befektetési politika és a választható portfóliós szabályzat egyes fontos elemeit, valamint az alapszabály tervezett változásait.

A választható portfólió bevezetésérõl és a pénztár 2008. évi pénzügyi terveirõl Ballainé Krikker Zsuzsanna, az ügyvezetõ igazgató gazdasági helyettese tájékoztatta a résztvevõket., Emlékeztetett, hogy a pénztár minden tagjának elküldte a tájékoztató levelet, amelyhez adatlapot és válaszborítékot is csatolt. Felhívta a figyelmet, hogy a leveleket november végéig várják, aki addig nem juttatja vissza a döntésérõl szóló választ, azt a pénztár automatikusan besorolja.

A választható portfólió bevezetésével kapcsolatos marketing tevékenység részleteibe dr. Hajós Dezsõ marketing menedzser avatta be a résztvevõket.

A tagsági viszonyhoz kapcsolódó újabb kedvezményes szolgáltatásról Busa Zoltán, az OTP Garancia Biztosító Nyrt. igazgató-helyettese tartott elõadást. 

A pénztári megbízottak soraiban bekövetkezett változásokról Prediger József ügyfélszolgálati és tagszervezési vezetõ számolt be, bemutatva az új megbízottakat.

A rendezvény konzultációval zárult, de nemcsak ennek keretében, hanem az elõadások kapcsán is szép számmal merültek fel kérdések, ami annak bizonyítéka, hogy a küldöttek és pénztári megbízottak felkészülten, felelõsséggel szeretnék tájékoztatni a pénztár tagjait a küszöbön álló változásokról.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.