2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttközgyûlés elõtt

Hosz  |  2007. 11. 07., 18:51

Bevált gyakorlat a „Honvéd” Nyugdíjpénztár életében, hogy a soron következõ küldöttközgyûlés elõtt felkészítõ értekezletekre kerül sor, hogy a legfõbb döntéshozó testület tagjai a közgyûlésen az egyes témakörök teljes ismeretében, felelõsséggel dönthessenek. Ezekre a felkészítõ értekezletekre az esetek többségében régiónként kerül sor. Ezúttal azonban – a választható porfólió januári bevezetésére és az idõ rövidségére való tekintettel – a fõvárosi, a kelet-magyarországi és a nyugat-magyarországi régió küldöttei és pótküldöttei, a pénztári megbízottakkal kiegészülve, közös felkészítésen vettek részt október végén, a küszöbön álló õszi küldöttközgyûlés elõtt.

A rendezvényen dr. Szenes Zoltán ügyvezetõ igazgató a pénztár helyzetérõl, a 2007. év eddigi eredményeirõl és feladatairól tartott elõadást, ismertette az új befektetési politika és a választható portfóliós szabályzat egyes fontos elemeit, valamint az alapszabály tervezett változásait.

A választható portfólió bevezetésérõl és a pénztár 2008. évi pénzügyi terveirõl Ballainé Krikker Zsuzsanna, az ügyvezetõ igazgató gazdasági helyettese tájékoztatta a résztvevõket., Emlékeztetett, hogy a pénztár minden tagjának elküldte a tájékoztató levelet, amelyhez adatlapot és válaszborítékot is csatolt. Felhívta a figyelmet, hogy a leveleket november végéig várják, aki addig nem juttatja vissza a döntésérõl szóló választ, azt a pénztár automatikusan besorolja.

A választható portfólió bevezetésével kapcsolatos marketing tevékenység részleteibe dr. Hajós Dezsõ marketing menedzser avatta be a résztvevõket.

A tagsági viszonyhoz kapcsolódó újabb kedvezményes szolgáltatásról Busa Zoltán, az OTP Garancia Biztosító Nyrt. igazgató-helyettese tartott elõadást. 

A pénztári megbízottak soraiban bekövetkezett változásokról Prediger József ügyfélszolgálati és tagszervezési vezetõ számolt be, bemutatva az új megbízottakat.

A rendezvény konzultációval zárult, de nemcsak ennek keretében, hanem az elõadások kapcsán is szép számmal merültek fel kérdések, ami annak bizonyítéka, hogy a küldöttek és pénztári megbízottak felkészülten, felelõsséggel szeretnék tájékoztatni a pénztár tagjait a küszöbön álló változásokról.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.