2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Küldöttközgyûlés elõtt

Hosz  |  2007. 11. 07., 18:51

Bevált gyakorlat a „Honvéd” Nyugdíjpénztár életében, hogy a soron következõ küldöttközgyûlés elõtt felkészítõ értekezletekre kerül sor, hogy a legfõbb döntéshozó testület tagjai a közgyûlésen az egyes témakörök teljes ismeretében, felelõsséggel dönthessenek. Ezekre a felkészítõ értekezletekre az esetek többségében régiónként kerül sor. Ezúttal azonban – a választható porfólió januári bevezetésére és az idõ rövidségére való tekintettel – a fõvárosi, a kelet-magyarországi és a nyugat-magyarországi régió küldöttei és pótküldöttei, a pénztári megbízottakkal kiegészülve, közös felkészítésen vettek részt október végén, a küszöbön álló õszi küldöttközgyûlés elõtt.

A rendezvényen dr. Szenes Zoltán ügyvezetõ igazgató a pénztár helyzetérõl, a 2007. év eddigi eredményeirõl és feladatairól tartott elõadást, ismertette az új befektetési politika és a választható portfóliós szabályzat egyes fontos elemeit, valamint az alapszabály tervezett változásait.

A választható portfólió bevezetésérõl és a pénztár 2008. évi pénzügyi terveirõl Ballainé Krikker Zsuzsanna, az ügyvezetõ igazgató gazdasági helyettese tájékoztatta a résztvevõket., Emlékeztetett, hogy a pénztár minden tagjának elküldte a tájékoztató levelet, amelyhez adatlapot és válaszborítékot is csatolt. Felhívta a figyelmet, hogy a leveleket november végéig várják, aki addig nem juttatja vissza a döntésérõl szóló választ, azt a pénztár automatikusan besorolja.

A választható portfólió bevezetésével kapcsolatos marketing tevékenység részleteibe dr. Hajós Dezsõ marketing menedzser avatta be a résztvevõket.

A tagsági viszonyhoz kapcsolódó újabb kedvezményes szolgáltatásról Busa Zoltán, az OTP Garancia Biztosító Nyrt. igazgató-helyettese tartott elõadást. 

A pénztári megbízottak soraiban bekövetkezett változásokról Prediger József ügyfélszolgálati és tagszervezési vezetõ számolt be, bemutatva az új megbízottakat.

A rendezvény konzultációval zárult, de nemcsak ennek keretében, hanem az elõadások kapcsán is szép számmal merültek fel kérdések, ami annak bizonyítéka, hogy a küldöttek és pénztári megbízottak felkészülten, felelõsséggel szeretnék tájékoztatni a pénztár tagjait a küszöbön álló változásokról.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.