2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mindkét fél érdekelt

Hosz  |  2008. 03. 30., 10:01

Együttműködés a Honvéd Nyugdíjpénztárral A Honvédszakszervezet (Hosz) és a Honvéd Önkéntes- és Magánnyugdíjpénztár (HNYP) a közös reklám és PR tevékenység folytatása érdekében együttmûködési megállapodást kötött. A március 5-én kelt szerzõdést Mészáros Géza elnök és dr. Szenes Zoltán ügyvezetõ igazgató (HNYP) látta el kézjegyével.

A HNYP és a Hosz együttesen érdekeltek abban, hogy a Pénztár taglétszáma folyamatosan növekedjen, illetve, hogy a tagtoborzó események sikeresen folytatódjanak.

A megállapodás aláírásakor elhangzott, - s ezt a szerzõdés is rögzíti - hogy a Pénztár jó hírét objektív tájékoztatással, hatékony PR tevékenységgel lehet növelni, illetve, hogy tagjait magas színvonalon kell informálni a pénztári szolgáltatásokról. A Hosz e célok elérése érdekében vállalja, hogy reklám és PR tevékenységet folytat az általa kiadott Egység címû lapban, a szakszervezet honlapján, illetve rendezvényein biztosítja a pénztár munkatársainak tájékoztató tevékenységét.

Az eseményen részt vett dr. Hajós Dezsõ, a HNYP marketing-menedzsere, Sárkány Ferenc, az Egység 2002. Kft. ügyvezetõje és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezõ is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.