2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Rendõröké az FRDÉSZ focikupa!

Hosz  |  2008. 07. 30., 18:01

Július 25-26-án zajlott az immár negyedik alkalommal kiírt FRDÉSZ Kupa kispályás labdarúgó torna. Hócza Györgytõl, az esemény fõszervezõjétõl a helyszínen megtudtuk, hogy a versenykiírás szerint egy szakszervezet idén maximum négy csapattal nevezhetett: így összesen 18 csapat - köztük a LIGA Szakszervezetek három együttese - vágott neki az idei küzdelemsorozatnak. A Hosz Sándor Roland vezette csapata, a címvédõ Hercules Se. csoportjából sajnos nem jutott tovább, idén csupán a 9. helyezést sikerült elérni katonatársainknak. Kapusunk, Mészáros Gábor - egy hárítás alkalmával - kisujjtörést szenvedett. A második nap végén egyértelmûvé vált, hogy új tulajdonosa lesz az FRDÉSZ Kupának, hiszen a hármas döntõben lebonyolított rendõr-tûzoltó párharcból az FRSZ „GBEO” csapata jött ki gyõztesen. Aranyérmük fényét növeli, hogy mindvégig a kezdõcsapattal, cserejátékos nélkül, veretlenül lettek kupagyõztesek. Az értékes díjakat Gaskó István LIGA elnök, Kónya Péter FRDÉSZ elnök, dr. Heiling Ottó Hosz alelnök, valamint a focikupa támogatói adták át.

Eredmények: 1. GBEO, FRSZ, 2. Heves város, HTFSZ, 3. Békéscsaba, FRSZ, 4. Balassagyarmat, HTFSZ, 5. VPFSZ, Eger, 6. NBHSZ – B csapata, 7. BVDOSZ, 8. Rába, 9. Hosz- Hercules Se., 10. FRSZ, Veszprém megye

A gólkirály Hodászi László (Balassagyarmat, HTFSZ), a legjobb kapus Éles Viktor (Heves város, HTFSZ), a legidõsebb játékos Tajti István (NBHSZ), míg a legifjabb Engler Bence (NBHSZ – A) lett. A legsportszerûbb csapatnak a LIGA gyõri Rába csapata, míg a legjobb mezõnyjátékosnak Somodi Krisztián (Heves város, HTFSZ) bizonyult.

Az FRDÉSZ Kupa idei támogatói között szerepelt a Hosz és az Egység 2002 Kft. mellett a LIGA Szakszervezetek, a BVDOSZ, az MSA Auer, a HTFSZ, a Rába, a VPFSZ, az NBHSZ, a Tûzoltókért Alapítvány, Juhász Péter pincészete, Kónya Dezsõ pincészete, a Generali, az ORTFK Alapítvány, a Vodafone, az FRSZ, Elbert Gábor volt sportért felelõs szakállamtitkár, valamint a Sportvilág Kft. is

Viszontlátásra, 2009-ben, ugyanitt Egerben!   Sz.R.-K.N.F.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-09-27 19:36:15
A Kecskeméten megkezdett tájékoztató sorozat újabb állomásaként Szentesen tartunk tájékoztatót...

  JETfly Magazin

Újabb mérföldkövet jelentő esemény a Szlovák Légierő F-16-os beszerzési programjában: 2023. szeptember 29-én repült az első, szlovák részre készült F-16V.

  Háború Művészete magazin

Véget ért a leendő EUFOR parancsnok és törzse, valamint a magyar parancsnoki évhez kapcsolódó képességek (például támogató, tűzszerész, MEDEVAC) szakállománya részére tartott békeműveleti célfelkészítés szeptember 29-én.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.