2024. 02. 22. csütörtök
Gerzson
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Véradással egybekötött szolgáltató nap

Hosz  |  2008. 07. 30., 18:09

Grell Norbert alapszervezeti vezetõ megint újításokkal rukkolt ki. Tette ezt azért, hogy a most már elmondhatóan hagyományossá vált véradással egybekötött szolgáltató nap minél sikeresebb, lefolyása a résztvevõk számára minél komfortosabb legyen. A véradásra jelentkezõ sorszámot kapott, tehát várva a vér levételére kihasználhatta az idõt és a különféle szolgáltatásokról érdeklõdhetett,  megnézhette, kipróbálhatta, megvásárolhatta az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket. A véradás ideje alatt a Honvédszakszervezet üdülõirõl készült film került vetítésre.

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapszervezete június 23-ra második alkalommal szervezett véradó napot Grell Norbert alapszervezeti vezetõ, valamint munkatársai a Székesfehérváron lévõ mindhárom katonai szervezetnél mozgósították katona és közalkalmazott kollégáikat a véradáson való részvételre. A véradás idejére egészségmegõrzõ, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos termékbemutatókat, tájékoztatókat szerveztek. A nap folyamán a Honvédszakszervezet tisztségviselõi: Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivõ, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivõ, Czövek János szárazföldi haderõnemi titkár, Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezõ, a HONVÉD Nyugdíjpénztár megbízottja kihelyezett ügyfélszolgálaton tájékoztatókat tartottak az érdeklõdõk részére. Nagy érdeklõdés kísérte a kihelyezett ügyfélszolgálaton belül a befektetési és hitel ügyintézést, tanácsadást, lakáslízing tanácsadást, valamint a nyugdíjpénztári tájékoztatókat. Az ISTVÁN-HÁZ projekt befejezõdése után elkezdõdött a GAJA LIGET projekt népszerûsítése is. A Honvédszakszervezettel együttmûködõ bankok munkatársaihoz is sokan fordultak kérdéseikkel.  Új szolgáltatás a kedvezményes gépjármû finanszírozási lehetõség. Termék és szolgáltatás bemutatókat tartottak biotermékeket forgalmazó boltok, gyógyászati segédeszközök boltja, gyógymasszõr, lovaspark, méregtelenítõ centrum, természetgyógyászat témakörökben. A Nagysándor József Laktanya rendezvénytermében szokatlanul nagy nyüzsgés volt a véradó nap egész ideje alatt. Aztán megszületett a végeredmény: 185 jelentkezõbõl 169 fõ véradó, 5 fõ új Hosz belépõ és egy újabb hangulatos, eredményes rendezvény.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.