2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Véradással egybekötött szolgáltató nap

Hosz  |  2008. 07. 30., 18:09

Grell Norbert alapszervezeti vezetõ megint újításokkal rukkolt ki. Tette ezt azért, hogy a most már elmondhatóan hagyományossá vált véradással egybekötött szolgáltató nap minél sikeresebb, lefolyása a résztvevõk számára minél komfortosabb legyen. A véradásra jelentkezõ sorszámot kapott, tehát várva a vér levételére kihasználhatta az idõt és a különféle szolgáltatásokról érdeklõdhetett,  megnézhette, kipróbálhatta, megvásárolhatta az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket. A véradás ideje alatt a Honvédszakszervezet üdülõirõl készült film került vetítésre.

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapszervezete június 23-ra második alkalommal szervezett véradó napot Grell Norbert alapszervezeti vezetõ, valamint munkatársai a Székesfehérváron lévõ mindhárom katonai szervezetnél mozgósították katona és közalkalmazott kollégáikat a véradáson való részvételre. A véradás idejére egészségmegõrzõ, illetve az egészséges életmóddal kapcsolatos termékbemutatókat, tájékoztatókat szerveztek. A nap folyamán a Honvédszakszervezet tisztségviselõi: Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivõ, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivõ, Czövek János szárazföldi haderõnemi titkár, Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezõ, a HONVÉD Nyugdíjpénztár megbízottja kihelyezett ügyfélszolgálaton tájékoztatókat tartottak az érdeklõdõk részére. Nagy érdeklõdés kísérte a kihelyezett ügyfélszolgálaton belül a befektetési és hitel ügyintézést, tanácsadást, lakáslízing tanácsadást, valamint a nyugdíjpénztári tájékoztatókat. Az ISTVÁN-HÁZ projekt befejezõdése után elkezdõdött a GAJA LIGET projekt népszerûsítése is. A Honvédszakszervezettel együttmûködõ bankok munkatársaihoz is sokan fordultak kérdéseikkel.  Új szolgáltatás a kedvezményes gépjármû finanszírozási lehetõség. Termék és szolgáltatás bemutatókat tartottak biotermékeket forgalmazó boltok, gyógyászati segédeszközök boltja, gyógymasszõr, lovaspark, méregtelenítõ centrum, természetgyógyászat témakörökben. A Nagysándor József Laktanya rendezvénytermében szokatlanul nagy nyüzsgés volt a véradó nap egész ideje alatt. Aztán megszületett a végeredmény: 185 jelentkezõbõl 169 fõ véradó, 5 fõ új Hosz belépõ és egy újabb hangulatos, eredményes rendezvény.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.