2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban az idõsügy

Hosz  |  2008. 07. 30., 18:12

A Honvédelmi Idõsügyi Tanács - június 24-én - megtartott ülésén a tárca idei kiemelt rendezvényeirõl, illetve a honvédelem aktuális feladatairól esett szó. Az eseményen Szekeres István nyugállományú dandártábornok köszöntötte a résztvevõket, köztük dr. Szekeres Imre honvédelmi minisztert, dr. Vadai Ágnes államtitkárt és Bocskai Istvánt, a HM szóvivõjét, valamint a társadalmi szervezetek megjelent képviselõit. Szakszervezetünk Nyugállományú Tagozatát Sörös István tagozatelnök képviselte.

A Honvédelmi Idõsügyi Tanács (HIT) ülésén elöszõr Bocskai István, a HM Kommunikációs és Toborzó Fõosztályának (HM KTF) vezetõje, a tárca szóvivõje a minisztérium 2008. évi kiemelt rendezvényeit ismertette és kérte az ülésen résztvevõ  társadalmi egyesületek aktív segítségét a rendezvények eredményes lebonyolításához. A HIT ülésén Szekeres István és Sörös István mellett Pusztai Lajos (képünkön), a Katonákért Alapítvány kuratórimi titkára is részt vett. Az értekezlethez késõbb csatlakozó dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter a honvédelem aktuális feladatairól tartott részletes tájékoztatót.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.