2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tennivalók az ügyvezetés elõtt

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:41

Megtartotta idei elsõ ülését a Honvédszakszervezet ügyvezetése. A Mészáros Géza elnök vezette - január 22-i - ülés napirendjén a 2007-es év tapasztalatai, a szervezeti ügyek, az üdültetés, a belsõ pályázatok, valamint a következõ idõszak tennivalói szerepeltek. Az eseményen a Hosz vezetõ tisztségviselõi, az ügyvivõk és a haderõnemi titkárok mellett az Egység 2002 Kft. ügyvezetõje, valamint tag- és szolgáltatás szervezõje is részt vett.

A rendezvény elején az ügyvezetés elõzõ ülése óta eltelt idõszak történéseirõl, folyamatban lévõ és aktuális tárgyalásairól Mészáros Géza, a Hosz elnöke és dr. Heiling Ottó alelnök adott tájékoztatást.

Ezt követõen pedig az ügyvivõk, a haderõnemi titkárok számoltak be röviden az elõzõ ügyvezetés ülés óta - általuk - végzett tevékenységrõl.

A 2007-es rendezvények tapasztalatairól dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár beszélt, majd az üdültetéssel kapcsolatos szabályzókról, teendõkrõl Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivõ informálta a megjelenteket.

A 2008. évi pályázati kiírás kérdéseirõl szintén Jeszenyi Ildikó tájékoztatott, míg a Hosz „tavaszi hadjáratával“ kapcsolatos teendõirõl Mészáros Géza elnök beszélt.

Ezt követõen a területi szerveknél lezajlott tisztújítás helyzete volt napirenden, majd a nyugállományú tagfelvétellel kapcsolatos szabályzókról egyeztettek dr. Ujfaludi Zoltán vezetésével. A hónap egyéb tennivalóiról a Hosz elnöke és fõtitkára informálta az ügyvivõket és a haderõnemi titkárokat.

Az egyebekben Szita Róbert kommunikációs ügyvivõ arról tájékoztatta a megjelenteket, hogy a Központi Iroda épülete mellett felállították a Hosz céges zászlaját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.