2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tennivalók az ügyvezetés elõtt

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:41

Megtartotta idei elsõ ülését a Honvédszakszervezet ügyvezetése. A Mészáros Géza elnök vezette - január 22-i - ülés napirendjén a 2007-es év tapasztalatai, a szervezeti ügyek, az üdültetés, a belsõ pályázatok, valamint a következõ idõszak tennivalói szerepeltek. Az eseményen a Hosz vezetõ tisztségviselõi, az ügyvivõk és a haderõnemi titkárok mellett az Egység 2002 Kft. ügyvezetõje, valamint tag- és szolgáltatás szervezõje is részt vett.

A rendezvény elején az ügyvezetés elõzõ ülése óta eltelt idõszak történéseirõl, folyamatban lévõ és aktuális tárgyalásairól Mészáros Géza, a Hosz elnöke és dr. Heiling Ottó alelnök adott tájékoztatást.

Ezt követõen pedig az ügyvivõk, a haderõnemi titkárok számoltak be röviden az elõzõ ügyvezetés ülés óta - általuk - végzett tevékenységrõl.

A 2007-es rendezvények tapasztalatairól dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár beszélt, majd az üdültetéssel kapcsolatos szabályzókról, teendõkrõl Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivõ informálta a megjelenteket.

A 2008. évi pályázati kiírás kérdéseirõl szintén Jeszenyi Ildikó tájékoztatott, míg a Hosz „tavaszi hadjáratával“ kapcsolatos teendõirõl Mészáros Géza elnök beszélt.

Ezt követõen a területi szerveknél lezajlott tisztújítás helyzete volt napirenden, majd a nyugállományú tagfelvétellel kapcsolatos szabályzókról egyeztettek dr. Ujfaludi Zoltán vezetésével. A hónap egyéb tennivalóiról a Hosz elnöke és fõtitkára informálta az ügyvivõket és a haderõnemi titkárokat.

Az egyebekben Szita Róbert kommunikációs ügyvivõ arról tájékoztatta a megjelenteket, hogy a Központi Iroda épülete mellett felállították a Hosz céges zászlaját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.