2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújítás Gyõrött

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:43

Január 21-én az Arrabona Légvédelmi Ezred Hosz alapszervezeténél került sor a kongresszust követõ tisztújításra. Az eseményen a helyi parancsnok, Varga László mérnök dandártábornok és a Hosz elnöke, Mészáros Géza is jelen volt.

Az alapszervezet tagsága megválasztotta  csoportvezetõnek Ujvári Attilát, Lengyel Andreát, Rosta Lászlót, valamint Andor Tamást. A nõi szekció vezetõje Lengyel Andrea lett, míg a szerzõdéses szekciót Egyedné Zsuk Nikolett képviseli majd. A csoportok vezetõi megválasztották alapszervezeti vezetõnek Andor Tamást, aki emellett légierõ haderõnemi képviselõként továbbra is részt vesz az elnökség munkájában.

A személyügyi kérdéseket követõen Mészáros Géza elnök (képünkön) tartott tájékoztatót aktuális kérdésekrõl, majd a Honvédszakszervezet szolgáltatásainak ismertetése zárta a rendezvényt: Jáger Tibor, a Honvéd Nyugdíjpénztár megbízottja a választható portfólió bevezetésérõl, a tb-be történõ visszalépés jogszabályi lehetõségeirõl tájékoztatta a megjelenteket. Ezt követõen pedig Szûcs Károly, az Erste Ingatlanlízing munkatársa, illetve Domokos Viktória, az ING-CIB nyújtotta kedvezményes lehetõségekrõl adott hasznos információkat.     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.