2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújítás Gyõrött

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:43

Január 21-én az Arrabona Légvédelmi Ezred Hosz alapszervezeténél került sor a kongresszust követõ tisztújításra. Az eseményen a helyi parancsnok, Varga László mérnök dandártábornok és a Hosz elnöke, Mészáros Géza is jelen volt.

Az alapszervezet tagsága megválasztotta  csoportvezetõnek Ujvári Attilát, Lengyel Andreát, Rosta Lászlót, valamint Andor Tamást. A nõi szekció vezetõje Lengyel Andrea lett, míg a szerzõdéses szekciót Egyedné Zsuk Nikolett képviseli majd. A csoportok vezetõi megválasztották alapszervezeti vezetõnek Andor Tamást, aki emellett légierõ haderõnemi képviselõként továbbra is részt vesz az elnökség munkájában.

A személyügyi kérdéseket követõen Mészáros Géza elnök (képünkön) tartott tájékoztatót aktuális kérdésekrõl, majd a Honvédszakszervezet szolgáltatásainak ismertetése zárta a rendezvényt: Jáger Tibor, a Honvéd Nyugdíjpénztár megbízottja a választható portfólió bevezetésérõl, a tb-be történõ visszalépés jogszabályi lehetõségeirõl tájékoztatta a megjelenteket. Ezt követõen pedig Szûcs Károly, az Erste Ingatlanlízing munkatársa, illetve Domokos Viktória, az ING-CIB nyújtotta kedvezményes lehetõségekrõl adott hasznos információkat.     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.