2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szerkesztõi levél

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:46

Apró, ám azonnal szembetûnõ változást érzékelhetnek lapunk rendszeres olvasói. Megváltozott az újság csomagolása, a címlap, melyen az úgynevezett kép a képben szerkesztési elv alapján kívánjuk a Honvédszakszervezet tagjainak figyelmét felhívni legfontosabb cikkeinkre - azokra az írásokra, melyek aktuális témákat, exkluzív interjúkat tartalmaznak.

2008 jeles dátum hazánk történetében, hiszen százhatvan éve, a szabadságharc apropóján beszélhetünk elõször Magyar Honvédségrõl. Új rovataink között - következõ számunktól - e több mint másfél évszázad fontosabb eseményeit is felvillantjuk, a visszaemlékezések sorában pedig szó lesz szakszervezetünk történetérõl, s lapozgatunk majd az Egység újság korábbi számaiban is. Munkatársaink ebben az évben gyakrabban találkoznak az alapszervezetek aktivistáival és vezetõivel, s felkeresünk olyan ismert személyiségeket is, akik kimagasló munkát végeztek a honvédelmi érdekvédelem területén. Mondja el – rovatunkban igényt tartunk az olvasók véleményére egy-egy közérdekû ügy kapcsán. Ismét jelentkezik horoszkóp rovatunk, s esetenként keresztrejtvénnyel is találkozhatnak olvasóink.

A Honvédszakszervezet tagjainak kívánságára márciustól gyakrabban jelentkezünk sportrovatunkkal, melyben nemcsak a helyi versenyekrõl számolunk be, hanem azokról az eseményekrõl is, melyek a Magyar Honvédség által is támogatott, reprezentatív egyesületek tevékenységét érintik.

Természetesen ebben az évben is várjuk a Honvédszakszervezet tagjainak véleményét, javaslatát a lap szerkesztésével kapcsolatban.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.