2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szerkesztõi levél

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:46

Apró, ám azonnal szembetûnõ változást érzékelhetnek lapunk rendszeres olvasói. Megváltozott az újság csomagolása, a címlap, melyen az úgynevezett kép a képben szerkesztési elv alapján kívánjuk a Honvédszakszervezet tagjainak figyelmét felhívni legfontosabb cikkeinkre - azokra az írásokra, melyek aktuális témákat, exkluzív interjúkat tartalmaznak.

2008 jeles dátum hazánk történetében, hiszen százhatvan éve, a szabadságharc apropóján beszélhetünk elõször Magyar Honvédségrõl. Új rovataink között - következõ számunktól - e több mint másfél évszázad fontosabb eseményeit is felvillantjuk, a visszaemlékezések sorában pedig szó lesz szakszervezetünk történetérõl, s lapozgatunk majd az Egység újság korábbi számaiban is. Munkatársaink ebben az évben gyakrabban találkoznak az alapszervezetek aktivistáival és vezetõivel, s felkeresünk olyan ismert személyiségeket is, akik kimagasló munkát végeztek a honvédelmi érdekvédelem területén. Mondja el – rovatunkban igényt tartunk az olvasók véleményére egy-egy közérdekû ügy kapcsán. Ismét jelentkezik horoszkóp rovatunk, s esetenként keresztrejtvénnyel is találkozhatnak olvasóink.

A Honvédszakszervezet tagjainak kívánságára márciustól gyakrabban jelentkezünk sportrovatunkkal, melyben nemcsak a helyi versenyekrõl számolunk be, hanem azokról az eseményekrõl is, melyek a Magyar Honvédség által is támogatott, reprezentatív egyesületek tevékenységét érintik.

Természetesen ebben az évben is várjuk a Honvédszakszervezet tagjainak véleményét, javaslatát a lap szerkesztésével kapcsolatban.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.