2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szerkesztõi levél

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:46

Apró, ám azonnal szembetûnõ változást érzékelhetnek lapunk rendszeres olvasói. Megváltozott az újság csomagolása, a címlap, melyen az úgynevezett kép a képben szerkesztési elv alapján kívánjuk a Honvédszakszervezet tagjainak figyelmét felhívni legfontosabb cikkeinkre - azokra az írásokra, melyek aktuális témákat, exkluzív interjúkat tartalmaznak.

2008 jeles dátum hazánk történetében, hiszen százhatvan éve, a szabadságharc apropóján beszélhetünk elõször Magyar Honvédségrõl. Új rovataink között - következõ számunktól - e több mint másfél évszázad fontosabb eseményeit is felvillantjuk, a visszaemlékezések sorában pedig szó lesz szakszervezetünk történetérõl, s lapozgatunk majd az Egység újság korábbi számaiban is. Munkatársaink ebben az évben gyakrabban találkoznak az alapszervezetek aktivistáival és vezetõivel, s felkeresünk olyan ismert személyiségeket is, akik kimagasló munkát végeztek a honvédelmi érdekvédelem területén. Mondja el – rovatunkban igényt tartunk az olvasók véleményére egy-egy közérdekû ügy kapcsán. Ismét jelentkezik horoszkóp rovatunk, s esetenként keresztrejtvénnyel is találkozhatnak olvasóink.

A Honvédszakszervezet tagjainak kívánságára márciustól gyakrabban jelentkezünk sportrovatunkkal, melyben nemcsak a helyi versenyekrõl számolunk be, hanem azokról az eseményekrõl is, melyek a Magyar Honvédség által is támogatott, reprezentatív egyesületek tevékenységét érintik.

Természetesen ebben az évben is várjuk a Honvédszakszervezet tagjainak véleményét, javaslatát a lap szerkesztésével kapcsolatban.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.