2024. 07. 16. kedd
Valter
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szerkesztõi levél

Hosz  |  2008. 02. 05., 19:46

Apró, ám azonnal szembetûnõ változást érzékelhetnek lapunk rendszeres olvasói. Megváltozott az újság csomagolása, a címlap, melyen az úgynevezett kép a képben szerkesztési elv alapján kívánjuk a Honvédszakszervezet tagjainak figyelmét felhívni legfontosabb cikkeinkre - azokra az írásokra, melyek aktuális témákat, exkluzív interjúkat tartalmaznak.

2008 jeles dátum hazánk történetében, hiszen százhatvan éve, a szabadságharc apropóján beszélhetünk elõször Magyar Honvédségrõl. Új rovataink között - következõ számunktól - e több mint másfél évszázad fontosabb eseményeit is felvillantjuk, a visszaemlékezések sorában pedig szó lesz szakszervezetünk történetérõl, s lapozgatunk majd az Egység újság korábbi számaiban is. Munkatársaink ebben az évben gyakrabban találkoznak az alapszervezetek aktivistáival és vezetõivel, s felkeresünk olyan ismert személyiségeket is, akik kimagasló munkát végeztek a honvédelmi érdekvédelem területén. Mondja el – rovatunkban igényt tartunk az olvasók véleményére egy-egy közérdekû ügy kapcsán. Ismét jelentkezik horoszkóp rovatunk, s esetenként keresztrejtvénnyel is találkozhatnak olvasóink.

A Honvédszakszervezet tagjainak kívánságára márciustól gyakrabban jelentkezünk sportrovatunkkal, melyben nemcsak a helyi versenyekrõl számolunk be, hanem azokról az eseményekrõl is, melyek a Magyar Honvédség által is támogatott, reprezentatív egyesületek tevékenységét érintik.

Természetesen ebben az évben is várjuk a Honvédszakszervezet tagjainak véleményét, javaslatát a lap szerkesztésével kapcsolatban.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.