2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

„Tízévesek vagyunk.”

Hosz  |  2008. 06. 30., 19:11

A Hosz Nyugállományú Tagozatának Somogy megyei Alapszervezet kaposvári csoportja június 14-én „családi nap“ keretében ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját.

A rendezvénynek a kaposvári Helyõrségi Mûvelõdési Otthon adott helyet. Meghívásunknak eleget téve a rendezvényünkre ellátogatott Mészáros Géza, a Hosz elnöke is, aki elismerõ szavakkal köszöntötte a családi napon résztvevõket. Balatinácz Pálné, a csoport vezetõje visszaemlékezésében beszélt az elmúlt 10 év történéseirõl. A csoport 1998.június 17-én 5 fõvel alakult meg. Alapító tagok: Farkas Béla, Gobányi István, Hangyál Mihály †, Lantos Péter †, Balatinácz Pálné. A tagságunk jelenlegi létszáma 65 fõ. A tagság életkorát illetõen megtalálható a 88 éves és a 39 éves tag is. A nagyszámú belépõvel szemben voltak akik kiváltak a csoportból, kilépés, elköltözés és elhalálozás miatt. Az elhunyt 12 fõ emlékének egy perces néma felállással tisztelegtünk. A program keretében ultiversenyt rendeztünk Szalai Árpád tagtársunk a kártya-klub vezetõjének irányításával. A versenyen az aranyérmes: Árgyilán Ferenc, az ezüstérmes: Nagy Péter, a bronzérmes: Bognár Béla lett. A díjkiosztást követõen Farkas Béla és kedves feleségének köszönhetõen elfogyasztottuk a finom ebédet.

A technikai lebonyolításban, a zene biztosításában Dinya Miklós vezetõségi tagunk jeleskedett. A jó hangulatban együtt töltött családi napunk a késõ délutáni órákban ért véget.

Balatinácz Pálné csoportvezetõ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.