2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

New Orleans: Exkluzív klub a fegyveres és rendvédelmi dolgozóknak

Hosz  |  2008. 05. 31., 13:27

Immár exkluzív klubban szórakozhatnak a fegyveres és rendvédelmi dolgozók és családtagjaik. Az FRDÉSZ tagjai: katonák, rendõrök, tûzoltók, vámosok, börtönõrök, polgári védelmisek és a nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozók - május 16-án este - zártkörû bulit tartottak a fõváros VI. kerületében található New Orleans szórakozóhelyen. A Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette est meglepetésvendége Farkas Bertalan ûrhajós volt.

Mintegy száz katona, rendõr, tûzoltó, vámos, börtönõr, polgári védelmis és nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozó kolléga szórakozhatott együtt a belvárosi New Orleans vendéglátóhelyen. Az FRDÉSZ elnöke megnyitó szavaiban örömét és köszönetét fejezte ki a szórakozóhely tulajdonosainak, hogy exkluzív otthont, kedvezményes étel- és italfogyasztást biztosítanak a szféra azon dolgozóinak, akik itt kívánnak néhány kellemes órát eltölteni.

A május 16-i nyitóbuli finom svédasztalos vacsorájának elfogyasztása, a színvonalas meglepetésmûsor, a szórakoztató zene és tácmulatság közben - a Magyar Honvédség 160 éves történelmérõl megemlékezõ központi ünnepségrõl - megérkezett az est díszvendége, Farkas Bertalan ûrhajós is. A rövid köszöntõ után Kónya Péter elnök és a szórakozóhely tulajdonosai jóvoltából ûrhajósunk az egyik boxban elfoglalhatta saját, mostantól kizárólagos helyét. A lapunknak nyilatkozó nyugállományú dandártábornok miután az elmúlt évtizedek helyõrségi klubjainak hangulatát idézte fel, az ötlet nagyszerûségét hangsúlyozta, de azt is elmondta, hogy minden bizonnyal más alkalmakkor is ellátogat ide.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.