2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

New Orleans: Exkluzív klub a fegyveres és rendvédelmi dolgozóknak

Hosz  |  2008. 05. 31., 13:27

Immár exkluzív klubban szórakozhatnak a fegyveres és rendvédelmi dolgozók és családtagjaik. Az FRDÉSZ tagjai: katonák, rendõrök, tûzoltók, vámosok, börtönõrök, polgári védelmisek és a nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozók - május 16-án este - zártkörû bulit tartottak a fõváros VI. kerületében található New Orleans szórakozóhelyen. A Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette est meglepetésvendége Farkas Bertalan ûrhajós volt.

Mintegy száz katona, rendõr, tûzoltó, vámos, börtönõr, polgári védelmis és nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozó kolléga szórakozhatott együtt a belvárosi New Orleans vendéglátóhelyen. Az FRDÉSZ elnöke megnyitó szavaiban örömét és köszönetét fejezte ki a szórakozóhely tulajdonosainak, hogy exkluzív otthont, kedvezményes étel- és italfogyasztást biztosítanak a szféra azon dolgozóinak, akik itt kívánnak néhány kellemes órát eltölteni.

A május 16-i nyitóbuli finom svédasztalos vacsorájának elfogyasztása, a színvonalas meglepetésmûsor, a szórakoztató zene és tácmulatság közben - a Magyar Honvédség 160 éves történelmérõl megemlékezõ központi ünnepségrõl - megérkezett az est díszvendége, Farkas Bertalan ûrhajós is. A rövid köszöntõ után Kónya Péter elnök és a szórakozóhely tulajdonosai jóvoltából ûrhajósunk az egyik boxban elfoglalhatta saját, mostantól kizárólagos helyét. A lapunknak nyilatkozó nyugállományú dandártábornok miután az elmúlt évtizedek helyõrségi klubjainak hangulatát idézte fel, az ötlet nagyszerûségét hangsúlyozta, de azt is elmondta, hogy minden bizonnyal más alkalmakkor is ellátogat ide.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.