2023. 06. 04.
Bulcsú
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

New Orleans: Exkluzív klub a fegyveres és rendvédelmi dolgozóknak

Hosz  |  2008. 05. 31., 13:27

Immár exkluzív klubban szórakozhatnak a fegyveres és rendvédelmi dolgozók és családtagjaik. Az FRDÉSZ tagjai: katonák, rendõrök, tûzoltók, vámosok, börtönõrök, polgári védelmisek és a nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozók - május 16-án este - zártkörû bulit tartottak a fõváros VI. kerületében található New Orleans szórakozóhelyen. A Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette est meglepetésvendége Farkas Bertalan ûrhajós volt.

Mintegy száz katona, rendõr, tûzoltó, vámos, börtönõr, polgári védelmis és nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozó kolléga szórakozhatott együtt a belvárosi New Orleans vendéglátóhelyen. Az FRDÉSZ elnöke megnyitó szavaiban örömét és köszönetét fejezte ki a szórakozóhely tulajdonosainak, hogy exkluzív otthont, kedvezményes étel- és italfogyasztást biztosítanak a szféra azon dolgozóinak, akik itt kívánnak néhány kellemes órát eltölteni.

A május 16-i nyitóbuli finom svédasztalos vacsorájának elfogyasztása, a színvonalas meglepetésmûsor, a szórakoztató zene és tácmulatság közben - a Magyar Honvédség 160 éves történelmérõl megemlékezõ központi ünnepségrõl - megérkezett az est díszvendége, Farkas Bertalan ûrhajós is. A rövid köszöntõ után Kónya Péter elnök és a szórakozóhely tulajdonosai jóvoltából ûrhajósunk az egyik boxban elfoglalhatta saját, mostantól kizárólagos helyét. A lapunknak nyilatkozó nyugállományú dandártábornok miután az elmúlt évtizedek helyõrségi klubjainak hangulatát idézte fel, az ötlet nagyszerûségét hangsúlyozta, de azt is elmondta, hogy minden bizonnyal más alkalmakkor is ellátogat ide.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.