2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

New Orleans: Exkluzív klub a fegyveres és rendvédelmi dolgozóknak

Hosz  |  2008. 05. 31., 13:27

Immár exkluzív klubban szórakozhatnak a fegyveres és rendvédelmi dolgozók és családtagjaik. Az FRDÉSZ tagjai: katonák, rendõrök, tûzoltók, vámosok, börtönõrök, polgári védelmisek és a nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozók - május 16-án este - zártkörû bulit tartottak a fõváros VI. kerületében található New Orleans szórakozóhelyen. A Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette est meglepetésvendége Farkas Bertalan ûrhajós volt.

Mintegy száz katona, rendõr, tûzoltó, vámos, börtönõr, polgári védelmis és nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozó kolléga szórakozhatott együtt a belvárosi New Orleans vendéglátóhelyen. Az FRDÉSZ elnöke megnyitó szavaiban örömét és köszönetét fejezte ki a szórakozóhely tulajdonosainak, hogy exkluzív otthont, kedvezményes étel- és italfogyasztást biztosítanak a szféra azon dolgozóinak, akik itt kívánnak néhány kellemes órát eltölteni.

A május 16-i nyitóbuli finom svédasztalos vacsorájának elfogyasztása, a színvonalas meglepetésmûsor, a szórakoztató zene és tácmulatság közben - a Magyar Honvédség 160 éves történelmérõl megemlékezõ központi ünnepségrõl - megérkezett az est díszvendége, Farkas Bertalan ûrhajós is. A rövid köszöntõ után Kónya Péter elnök és a szórakozóhely tulajdonosai jóvoltából ûrhajósunk az egyik boxban elfoglalhatta saját, mostantól kizárólagos helyét. A lapunknak nyilatkozó nyugállományú dandártábornok miután az elmúlt évtizedek helyõrségi klubjainak hangulatát idézte fel, az ötlet nagyszerûségét hangsúlyozta, de azt is elmondta, hogy minden bizonnyal más alkalmakkor is ellátogat ide.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-15 10:13:12
Sobri Jóska Élménypark 2024.05.26-án és 2024.06.02.-án Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Élmény és Kalandpark...

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.