2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb pénzügyi kedvezmények a Honvédszakszervezet tagjainak

Hosz  |  2008. 05. 31., 13:54

Együttmûködési megállapodás a Merkantil Bankkal Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke, valamint két rangos pénzintézet vezetõ munkatársa a közelmúltban együttmûködési megállapodást látott el kézjegyével. A dokumentumokban rögzítettek alapján a Hosz tagjai jelentõs kedvezményekben részesülnek, amennyiben igénybe veszik a Merkantil Bank, valamint a Generali-Providencia Biztosító Zrt. szolgáltatásait. Az elõbbi pénzügyi szervezettel kötött kontraktus sajátos „belépõt” biztosít az ország közel félezer autókereskedésébe: gördülékennyé teszi az ügyintézést, megkönnyíti a vásárlást. A konkrétumokról Mihó Mihályt, a Merkantil Bank értékesítési igazgatóságának ügyvezetõ igazgató helyettesét kérdeztük:

- A bankunk által nyújtott szolgáltatásoknak számtalan elõnyét élvezhetik a Honvédszakszervezet tagjai, mindössze az autógyárak támogatásával biztosított olyan kedvezményekkel nem tudunk konkurálni, amelyek általában egy-egy új márka bevezetését segítik elõ. Ilyenek például a Honda 2,99%-os, a Renault 4,99%, vagy a Peugeot 3,08%-os kamatozású hitelei. Számunkra természetesen nem ezek az akciók jelentik az igazi kihívást, nem ezekkel kívánunk versenyezni. Pénzintézetünk a személyes kapcsolattartáson keresztül azt szeretné elérni: a Honvédszakszervezet tagja valóban az összes lehetséges hitelkonstrukció ismeretében döntsön autója megvásárlásának pénzügyi fedezetérõl. Ez csak a piac tökéletes ismeretében történhet, s az a nem titkolt célunk, hogy a kereskedelemben fellelhetõ konstrukcióknál jobb helyzetbe hozzuk a katonákat. Ha az elvárt színvonalon teljesítjük szerzõdésben vállalt kötelezettségeinket, a Merkantil Bank további ügyfélkörrel bõvülhet, mégpedig úgy, hogy a termék árazása egyedileg, a célcsoportnak megfelelõen lesz kialakítva. Bízunk abban, hogy a Hosz tagjai feltétlen bizalommal fordulnak munkatársainkhoz, hiszen mi is egy minõsített partnert látunk bennük. Ez érthetõ is, hiszen a katonák állami alkalmazottként stabil jövedelemmel és remélhetõleg hosszú távú munkaviszonnyal rendelkeznek. Ennek megfelelõen a hitelbírálatnál sem oly szigorúak a velük szemben támasztott követelmények - ez annyit jelent, hogy az átlagosnál kevesebb dokumentumot kérünk tõlük, s az elbírálás ideje is rövidebb. Reméljük, hogy az együttmûködési megállapodásnak köszönhetõen konkrét, egyedi ügyekben is segítséget tudunk nyújtani a Honvédszakszervezet tagjainak az autóvásárlásnál. Cégünk tehát egyfajta fogódzkodót, iránymutatást is jelent: legyen a katonáknak összehasonlítási alapjuk, melynek alapján megfontoltan dönthetnek autóvásárlásukról.

Ennek megfelelõen örömmel veszünk részt mindazokon a fórumokon, melyeken a Honvédszakszervezet és a vele kapcsolatban lévõ pénzintézetek bemutathatják szolgáltatásaikat.

Tekintettel arra, hogy országos hálózattal rendelkezünk, lehetõségünk nyílik arra, hogy közvetlen kontaktusba kerüljünk valamennyi érdeklõdõvel, hogy megismertessük velük, miként mûködik az általunk felkínált konstrukció. Így természetesen az érdeklõdõk is eldönthetik, hogy a velünk kapcsolatban álló ötszáz magyarországi márkakereskedõ közül hol kívánják érvényesíteni a Merkantil Bank kedvezményes autóvásárlási hitelkonstrukcióját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-09-27 19:36:15
A Kecskeméten megkezdett tájékoztató sorozat újabb állomásaként Szentesen tartunk tájékoztatót...

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.