2023. 05. 31. szerda
Angéla
: 371 Ft   : 348 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb lakásvásárlási lehetõség – ezúttal Székesfehérvárott

Hosz  |  2008. 10. 07., 18:49

A Hosz kezdeményezésére újabb együttmûködési megállapodást szentesítettek kézjegyeikkel azoknak a szervezeteknek a képviselõi, amelyek már korábban is aktív szerepet vállaltak a katonák lakásgondjainak megoldásában. Érthetõ tehát, hogy a szeptember végi aláírási aktuson a résztvevõk – Jánoki Tünde, Vig Tamás és Mészáros Géza - régi ismerõsként köszöntötték egymást. A kontaktus ezúttal székesfehérvári lakások építését, pénzügyi finanszírozását rögzíti – természetesen a Honvédszakszervezet tagjainak aspektusából.

  Mint ismeretes, tavasszal tíz katona kötött szerzõdést a kivitelezõ céggel és az Erste Ingatlanlízing Zrt.-vel – azóta valamennyien birtokba vehették új otthonukat az István-házban. A sikertörténet most folytatódik, hiszen a koronázó városban a Gaja Liget Projekt Ingatlanforgalmazó és Építõipari Kft. ismét jelentõs kedvezményekkel kívánja vásárlásra ösztönözni a Honvédszakszervezet tagjait. A jövõ év végén átadásra kerülõ, teraszos rendszerû, százhúsz lakásos társasház Magyarországon még kuriózumnak számító geotermikus fûtéssel és klímával lesz ellátva – ez a technikai megoldás a jelenlegi energiaárak mellett korántsem elhanyagolható tényezõ.

– Ez azonban csak az egyik érv, mellyel szimpátiát, érdeklõdést kelthetünk a projekt, a lakások iránt. A geotermikus energia felhasználása lehetõvé teszi a tradicionális fûtési rendszertõl való eltérést, amely a kivitelezés során költségcsökkenést is jelent. Az igazi megtakarítást azonban a fûtési számlák kézhezvételekor észlelhetik majd a lakók: az alkalmazott technológia mintegy ötven-hetven százalékkal olcsóbb a hagyományosnál. Az épület – melyhez zárt parkoló tartozik – a város zöldövezetében található, mégis közel van a centrumhoz – ismerteti az ingatlan elõnyeit Jánoki Tünde, a beruházó cég egyik vezetõje, aki elmondta azt is, hogy a Honvédszakszervezet tagjai négyzetméterenként ötezer forint kedvezményt kapnak.

A beruházást ezúttal is a Honvédszakszervezet régi partnere, az Erste Ingatlanlízing Zrt. finanszírozza, s így a lakást vásárló katonák e céggel kerülhetnek kapcsolatba. Vig Tamás, a zrt. osztályvezetõje rendkívül sikeresnek tartja az eddigi együttmûködést, hiszen már több tucatnyi szerzõdés köttetett közremûködésükkel:

– Meggyõzõdésem, hogy az a katona, aki hosszú távra tervez, az általunk kínált pénzügyi megoldást választja. Az albérleti díj lízingdíjjá konvertálhatósága remek lehetõséget nyújt új lakás vásárlására. A Honvédszakszervezet vezetõivel közösen kidolgozott konstrukció ugyanis teljesen speciális – számtalan elõnyt, kedvezményt tartalmaz a Hosz tagjainak. Kiterjedt fiókhálózatunk pedig lehetõvé teszi azt is, hogy az ország bármely pontján az érintettek megismerjék pénzügyi ajánlatainkat.

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke az aláírási ceremónián elégedetten nyilatkozott az Erste Ingatlanlízing Zrt.-vel már korábban kötött megállapodásról.

– Örvendetes, hogy egyre több ingatlanforgalmazó cég keresi velünk a kapcsolatot – ez a Magyar Honvédség és a szakszervezet presztízsét is jelzi. A katonák lakásgondjainak megoldásában így a legjobb beruházókat tudjuk partnerünknek megnyerni – a pénzügyi világban pedig az sem közömbös, hogy magunk mellett tudhatjuk az Erste Ingatlanlízing Zrt.-t is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

„Katonáink ismét hősiesen teljesítették kötelességüket” – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter május 30-án, Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.