2024. 06. 13. csütörtök
Anett, Antal
: 395 Ft   : 366 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb lakásvásárlási lehetõség – ezúttal Székesfehérvárott

Hosz  |  2008. 10. 07., 18:49

A Hosz kezdeményezésére újabb együttmûködési megállapodást szentesítettek kézjegyeikkel azoknak a szervezeteknek a képviselõi, amelyek már korábban is aktív szerepet vállaltak a katonák lakásgondjainak megoldásában. Érthetõ tehát, hogy a szeptember végi aláírási aktuson a résztvevõk – Jánoki Tünde, Vig Tamás és Mészáros Géza - régi ismerõsként köszöntötték egymást. A kontaktus ezúttal székesfehérvári lakások építését, pénzügyi finanszírozását rögzíti – természetesen a Honvédszakszervezet tagjainak aspektusából.

  Mint ismeretes, tavasszal tíz katona kötött szerzõdést a kivitelezõ céggel és az Erste Ingatlanlízing Zrt.-vel – azóta valamennyien birtokba vehették új otthonukat az István-házban. A sikertörténet most folytatódik, hiszen a koronázó városban a Gaja Liget Projekt Ingatlanforgalmazó és Építõipari Kft. ismét jelentõs kedvezményekkel kívánja vásárlásra ösztönözni a Honvédszakszervezet tagjait. A jövõ év végén átadásra kerülõ, teraszos rendszerû, százhúsz lakásos társasház Magyarországon még kuriózumnak számító geotermikus fûtéssel és klímával lesz ellátva – ez a technikai megoldás a jelenlegi energiaárak mellett korántsem elhanyagolható tényezõ.

– Ez azonban csak az egyik érv, mellyel szimpátiát, érdeklõdést kelthetünk a projekt, a lakások iránt. A geotermikus energia felhasználása lehetõvé teszi a tradicionális fûtési rendszertõl való eltérést, amely a kivitelezés során költségcsökkenést is jelent. Az igazi megtakarítást azonban a fûtési számlák kézhezvételekor észlelhetik majd a lakók: az alkalmazott technológia mintegy ötven-hetven százalékkal olcsóbb a hagyományosnál. Az épület – melyhez zárt parkoló tartozik – a város zöldövezetében található, mégis közel van a centrumhoz – ismerteti az ingatlan elõnyeit Jánoki Tünde, a beruházó cég egyik vezetõje, aki elmondta azt is, hogy a Honvédszakszervezet tagjai négyzetméterenként ötezer forint kedvezményt kapnak.

A beruházást ezúttal is a Honvédszakszervezet régi partnere, az Erste Ingatlanlízing Zrt. finanszírozza, s így a lakást vásárló katonák e céggel kerülhetnek kapcsolatba. Vig Tamás, a zrt. osztályvezetõje rendkívül sikeresnek tartja az eddigi együttmûködést, hiszen már több tucatnyi szerzõdés köttetett közremûködésükkel:

– Meggyõzõdésem, hogy az a katona, aki hosszú távra tervez, az általunk kínált pénzügyi megoldást választja. Az albérleti díj lízingdíjjá konvertálhatósága remek lehetõséget nyújt új lakás vásárlására. A Honvédszakszervezet vezetõivel közösen kidolgozott konstrukció ugyanis teljesen speciális – számtalan elõnyt, kedvezményt tartalmaz a Hosz tagjainak. Kiterjedt fiókhálózatunk pedig lehetõvé teszi azt is, hogy az ország bármely pontján az érintettek megismerjék pénzügyi ajánlatainkat.

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke az aláírási ceremónián elégedetten nyilatkozott az Erste Ingatlanlízing Zrt.-vel már korábban kötött megállapodásról.

– Örvendetes, hogy egyre több ingatlanforgalmazó cég keresi velünk a kapcsolatot – ez a Magyar Honvédség és a szakszervezet presztízsét is jelzi. A katonák lakásgondjainak megoldásában így a legjobb beruházókat tudjuk partnerünknek megnyerni – a pénzügyi világban pedig az sem közömbös, hogy magunk mellett tudhatjuk az Erste Ingatlanlízing Zrt.-t is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az elmúlt napokban a típus gyártására vonatkozóan kedvező híreket kapott az Eurofighter Typhoon gyártósora, hiszen Olaszország és Németország is vásárolna további példányokat.

  Háború Művészete magazin

Június 11-én és 12-én összesen 13 Gidrán harcjármű érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára – jelentette be a honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.