2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb lakásvásárlási lehetõség – ezúttal Székesfehérvárott

Hosz  |  2008. 10. 07., 18:49

A Hosz kezdeményezésére újabb együttmûködési megállapodást szentesítettek kézjegyeikkel azoknak a szervezeteknek a képviselõi, amelyek már korábban is aktív szerepet vállaltak a katonák lakásgondjainak megoldásában. Érthetõ tehát, hogy a szeptember végi aláírási aktuson a résztvevõk – Jánoki Tünde, Vig Tamás és Mészáros Géza - régi ismerõsként köszöntötték egymást. A kontaktus ezúttal székesfehérvári lakások építését, pénzügyi finanszírozását rögzíti – természetesen a Honvédszakszervezet tagjainak aspektusából.

  Mint ismeretes, tavasszal tíz katona kötött szerzõdést a kivitelezõ céggel és az Erste Ingatlanlízing Zrt.-vel – azóta valamennyien birtokba vehették új otthonukat az István-házban. A sikertörténet most folytatódik, hiszen a koronázó városban a Gaja Liget Projekt Ingatlanforgalmazó és Építõipari Kft. ismét jelentõs kedvezményekkel kívánja vásárlásra ösztönözni a Honvédszakszervezet tagjait. A jövõ év végén átadásra kerülõ, teraszos rendszerû, százhúsz lakásos társasház Magyarországon még kuriózumnak számító geotermikus fûtéssel és klímával lesz ellátva – ez a technikai megoldás a jelenlegi energiaárak mellett korántsem elhanyagolható tényezõ.

– Ez azonban csak az egyik érv, mellyel szimpátiát, érdeklõdést kelthetünk a projekt, a lakások iránt. A geotermikus energia felhasználása lehetõvé teszi a tradicionális fûtési rendszertõl való eltérést, amely a kivitelezés során költségcsökkenést is jelent. Az igazi megtakarítást azonban a fûtési számlák kézhezvételekor észlelhetik majd a lakók: az alkalmazott technológia mintegy ötven-hetven százalékkal olcsóbb a hagyományosnál. Az épület – melyhez zárt parkoló tartozik – a város zöldövezetében található, mégis közel van a centrumhoz – ismerteti az ingatlan elõnyeit Jánoki Tünde, a beruházó cég egyik vezetõje, aki elmondta azt is, hogy a Honvédszakszervezet tagjai négyzetméterenként ötezer forint kedvezményt kapnak.

A beruházást ezúttal is a Honvédszakszervezet régi partnere, az Erste Ingatlanlízing Zrt. finanszírozza, s így a lakást vásárló katonák e céggel kerülhetnek kapcsolatba. Vig Tamás, a zrt. osztályvezetõje rendkívül sikeresnek tartja az eddigi együttmûködést, hiszen már több tucatnyi szerzõdés köttetett közremûködésükkel:

– Meggyõzõdésem, hogy az a katona, aki hosszú távra tervez, az általunk kínált pénzügyi megoldást választja. Az albérleti díj lízingdíjjá konvertálhatósága remek lehetõséget nyújt új lakás vásárlására. A Honvédszakszervezet vezetõivel közösen kidolgozott konstrukció ugyanis teljesen speciális – számtalan elõnyt, kedvezményt tartalmaz a Hosz tagjainak. Kiterjedt fiókhálózatunk pedig lehetõvé teszi azt is, hogy az ország bármely pontján az érintettek megismerjék pénzügyi ajánlatainkat.

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke az aláírási ceremónián elégedetten nyilatkozott az Erste Ingatlanlízing Zrt.-vel már korábban kötött megállapodásról.

– Örvendetes, hogy egyre több ingatlanforgalmazó cég keresi velünk a kapcsolatot – ez a Magyar Honvédség és a szakszervezet presztízsét is jelzi. A katonák lakásgondjainak megoldásában így a legjobb beruházókat tudjuk partnerünknek megnyerni – a pénzügyi világban pedig az sem közömbös, hogy magunk mellett tudhatjuk az Erste Ingatlanlízing Zrt.-t is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.