2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Generációk közötti kapcsolat Székesfehérvári projekt előadás

2022. 04. 14., 12:40

A Honvédszakszervezet a Széchenyi-program keretében megjelent munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek elnevezésű GINOP_5.3.5-18 kódszámú felhívás keretében „Generációk közötti kapcsolat” című GINOP-5.3.5-18-2020-00157 projektről tartott tájékoztatást és előadást 2022. április 01-jén Székesfehérváron…

A regisztrációnál Lippai Csaba előadó fogadta a megjelenteket, és az előkészített – projekttel kapcsolatos – szóróanyagokat átadta részükre.

A megnyitót Papp Attila előadó tartotta, aki ismertette a projekt célját, az eddig elért eredményeket. Előadásaiban tájékoztatta a résztvevőket a Magyar Honvédségnél a generációk közötti kapcsolatról, az együttműködés elősegítéséről a munkahelyeken, valamint a külföldi jó gyakorlatokat mutatta be.

A délutáni program folyamán Lippai Csaba előadó a szervezetek együttműködéséről tájékoztatott, valamint konzultáció került megtartásra a generációk közötti kapcsolatok, együttműködés lehetőségeinek vizsgálatáról.

A rendezvény zárásaként Lippai Csaba értékelte a projekt rendezvényt, megköszönte a szervezőknek és a résztvevőknek a munkát, majd bezárta a tájékoztatót.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.