2024. 04. 20. szombat
Tivadar
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolnokon került megtartásra a „Generációk közötti kapcsolat” című projekt tájékoztatója

2021. 10. 26., 14:24

A Honvédszakszervezet a Széchenyi-program keretében megjelent munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek elnevezésű GINOP_5.3.5-18 kódszámú felhívás keretében „Generációk közötti kapcsolat” című GINOP-5.3.5-18-2019-00157 projektről tartott tájékoztatást és előadásokat 2021. október 13-án Szolnokon…

A regisztrációnál Jakubik András projekt munkatárs fogadta a megjelenteket, és az előkészített – projekttel kapcsolatos – szóróanyagokat átadta részükre.

A megnyitót Szendrei Zoltán projekt munkatárs tartotta, aki ismertette a projekt célját, valamint a következő időszak feladatait határozta meg.

Dr. Hajdók Marcell szakmai megvalósító előadásaiban tájékoztatta a résztvevőket a Magyar Honvédségnél a generációk közötti kapcsolatról, az együttműködés elősegítéséről a munkahelyeken.

A délutáni program folyamán workshop került megtartásra a generációk közötti kapcsolatok, együttműködés lehetőségeinek vizsgálatáról.

A rendezvény zárásaként Szendrei Zoltán projekt munkatárs értékelte a két napos projekt rendezvényt, megköszönte a szervezőknek és a résztvevőknek a munkát, majd bezárta a tájékoztatót.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.