2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Beszámoló taggyűlés a Nyugállományú Tagozat miskolci csoportjánál

Hosz  |  2006. 03. 01., 18:13

A Tagozat egyik legnagyobb létszámú csoportja, a miskolci, február 10-én tartotta 2005 évi beszámoló- és vezetõségválasztó taggyûlését a BAZ megyei Hadkiegészítõ Parancsnokság által biztosított kulturált környezetben.

A taggyûlést megtisztelte jelenlétével és felszólalt Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke és Kása László, tagozatelnök is.

Rosta János ny. alezredes csoportvezetõ részletesen beszámolt a 2005 évben végzett munkáról, eredményekrõl és gondokról, majd a résztvevõk néma felállással adóztak elhunyt tagtársaink emlékének.

Ezután került sor 2. napirendi pontként az új vezetõség megválasztására. Az új csoportvezetõ Pásztor Zsolt ny. alezredes, eddigi vezetõségi tag lett Rosta alezredes lemondása után, akinek eddigi munkájáért köszönetét fejezte ki mind a tagozatelnök, mindpedig az új csoportvezetõ.

A csoport a korábbi három helyett öt tagú vezetõséget választott a jobb munkamegosztás érdekében.

A hivatalos rész lezárása után pár pohárka jófajta nedû /amit Káli, Rosta és Pásztor tagtársak biztosítottak/, üdítõ és ropi elfogyasztása közben, kötetlen beszélgetéssel, jó hangulatban zárta le a tagság az elmúlt idõszakot.

Pásztor Zsolt

csoportvezetõ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.