2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Beszámoló taggyűlés a Nyugállományú Tagozat miskolci csoportjánál

Hosz  |  2006. 03. 01., 18:13

A Tagozat egyik legnagyobb létszámú csoportja, a miskolci, február 10-én tartotta 2005 évi beszámoló- és vezetõségválasztó taggyûlését a BAZ megyei Hadkiegészítõ Parancsnokság által biztosított kulturált környezetben.

A taggyûlést megtisztelte jelenlétével és felszólalt Szincsák Gyula, a Hosz alelnöke és Kása László, tagozatelnök is.

Rosta János ny. alezredes csoportvezetõ részletesen beszámolt a 2005 évben végzett munkáról, eredményekrõl és gondokról, majd a résztvevõk néma felállással adóztak elhunyt tagtársaink emlékének.

Ezután került sor 2. napirendi pontként az új vezetõség megválasztására. Az új csoportvezetõ Pásztor Zsolt ny. alezredes, eddigi vezetõségi tag lett Rosta alezredes lemondása után, akinek eddigi munkájáért köszönetét fejezte ki mind a tagozatelnök, mindpedig az új csoportvezetõ.

A csoport a korábbi három helyett öt tagú vezetõséget választott a jobb munkamegosztás érdekében.

A hivatalos rész lezárása után pár pohárka jófajta nedû /amit Káli, Rosta és Pásztor tagtársak biztosítottak/, üdítõ és ropi elfogyasztása közben, kötetlen beszélgetéssel, jó hangulatban zárta le a tagság az elmúlt idõszakot.

Pásztor Zsolt

csoportvezetõ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.