2024. 07. 22. hétfő
Magdolna
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagtoborzás a Bolyain

Hosz  |  2006. 03. 01., 18:14

A Honvédszakszervezet február 13-i aktuális tájékoztatójának a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Üllõi úti kampusza adott helyet. A hallgatókkal történõ találkozó elõtt Deák István ezredes, kollégiumigazgató fogadta Mészáros Géza Hosz elnököt, majd megbeszélést folytattak az intézmény és a szakszervezet jövõbeni kapcsolatáról, valamint az aktuális tennivalókról. A kollégiumigazgató köszöntõ, és Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivõ megnyitó szavai után Mészáros Géza Hosz elnök üdvözölte a megjelent mintegy négyszáz egyetemi hallgatót. A szakszervezet PR filmjének megtekintését, valamint az aktuális tájékoztatót fórum követte.

A tagtoborzó rendezvény elején Szincsák Gyula tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke a katonai érdekvédelem felértékelõdött szerepét kiemelve elmondta: a közelmúlt esetei, a megtörtént érdeksérelmek igazolják, hogy érdekvédelemre mindenkinek szüksége van.

Miután a Hosz jelenleg is folyamatban lévõ – a katonatagság érdekében zajló – egyeztetéseirõl beszélt, röviden szólt a szakszervezet apparátusáról, a struktúra összetételérõl is.

Kocsor Sándor elnökségi tag hozzászólásában a katonai pálya kezdeti zökkenõire utalva a fiatal tiszt jó és megbízható társának nevezte a Honvédszakszervezetet. A közigazgatási és intézményi képviselet vezetõje az egymás iránti szolidaritásra, bajtársiasságra is felhívta az egyetemi hallgatók figyelmét, majd a hamarosan 15 esztendõs szakszervezetben rejlõ lehetõségeket emelte ki.

A Hosz nyugat-magyarországi területi ügyvivõje a szakszervezet szolgáltatásairól adott – a PR filmben elhangzottakat kiegészítõ – részletes tájékoztatót. Jáger Tibor a vonzó szolgáltatásokról szóló elõadásában mind az Egység 2002 Kft., mind a ,,Katonákért” Alapítvány által nyújtott kedvezményeket – üdültetés, jogsegély-szolgálat, Vodafone-telefonok, Egység újság, stb. – ismertette. A Hosz tagtoborzó tájékoztatóját követõ fórum során elsõsorban a szolgáltatásokról, a hallgatói tagdíjakról, a tagkártyák igénybevételérõl, illetve az Egység újság terjesztésérõl érdeklõdtek a megjelentek. A rendezvény végén számos hallgató már a helyszínen belépett a Hosz tagjai sorába.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Portugália védelmi minisztere, João Nuno Lacerda Teixeira de Melo, június végén jelentette be, hogy a légierő modernizációjának következő lépéseként az Embraer Super Tucano kiképző és könnyű harci repülőgép új változatát vásárolnák meg.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.