2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagtoborzás a Bolyain

Hosz  |  2006. 03. 01., 18:14

A Honvédszakszervezet február 13-i aktuális tájékoztatójának a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Üllõi úti kampusza adott helyet. A hallgatókkal történõ találkozó elõtt Deák István ezredes, kollégiumigazgató fogadta Mészáros Géza Hosz elnököt, majd megbeszélést folytattak az intézmény és a szakszervezet jövõbeni kapcsolatáról, valamint az aktuális tennivalókról. A kollégiumigazgató köszöntõ, és Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivõ megnyitó szavai után Mészáros Géza Hosz elnök üdvözölte a megjelent mintegy négyszáz egyetemi hallgatót. A szakszervezet PR filmjének megtekintését, valamint az aktuális tájékoztatót fórum követte.

A tagtoborzó rendezvény elején Szincsák Gyula tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke a katonai érdekvédelem felértékelõdött szerepét kiemelve elmondta: a közelmúlt esetei, a megtörtént érdeksérelmek igazolják, hogy érdekvédelemre mindenkinek szüksége van.

Miután a Hosz jelenleg is folyamatban lévõ – a katonatagság érdekében zajló – egyeztetéseirõl beszélt, röviden szólt a szakszervezet apparátusáról, a struktúra összetételérõl is.

Kocsor Sándor elnökségi tag hozzászólásában a katonai pálya kezdeti zökkenõire utalva a fiatal tiszt jó és megbízható társának nevezte a Honvédszakszervezetet. A közigazgatási és intézményi képviselet vezetõje az egymás iránti szolidaritásra, bajtársiasságra is felhívta az egyetemi hallgatók figyelmét, majd a hamarosan 15 esztendõs szakszervezetben rejlõ lehetõségeket emelte ki.

A Hosz nyugat-magyarországi területi ügyvivõje a szakszervezet szolgáltatásairól adott – a PR filmben elhangzottakat kiegészítõ – részletes tájékoztatót. Jáger Tibor a vonzó szolgáltatásokról szóló elõadásában mind az Egység 2002 Kft., mind a ,,Katonákért” Alapítvány által nyújtott kedvezményeket – üdültetés, jogsegély-szolgálat, Vodafone-telefonok, Egység újság, stb. – ismertette. A Hosz tagtoborzó tájékoztatóját követõ fórum során elsõsorban a szolgáltatásokról, a hallgatói tagdíjakról, a tagkártyák igénybevételérõl, illetve az Egység újság terjesztésérõl érdeklõdtek a megjelentek. A rendezvény végén számos hallgató már a helyszínen belépett a Hosz tagjai sorába.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.