2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kiemelt feladatok az ügyvezetés előtt

Hosz  |  2006. 03. 13., 09:11

Március 10-én ülést tartott a Honvédszakszervezet operatív szerve, az ügyvezetés. Az eseményt a szervezet alelnöke, Szincsák Gyula, és e sorok írója vezette. A rendezvényen részt vettek a területi és szakmai ügyvivők, és meghívottként a haderőnemi titkárok, valamint a nyugállományú tagozat titkára is…..

Az ülésen Szincsák Gyula alelnök vázolta az elmúlt időszak történéseit és beszélt a soron következő feladatokról. Kiemelte, hogy a Hosz továbbra is részt vesz a különböző egyeztetéseken, szakmai tárgyalásokon, beszélt a szolgálati időpótlékkal kapcsolatos tárgyalások állásáról, a ruházati kifizetések örömteli fejleményeiről. Üdvözölte a feléledő szerződéses szekció munkáját, és a március 9-i női szekció vezetőségi ülésének pozitív hozadékait.  

Ezek után Sándor Roland pénzügyi referens részletesen beszámolt a Honvédszakszervezet költségvetésének megvalósulásáról, a zárszámadásról. Dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár a közeljövőben rendezendő programokról és tennivalókról beszélt, melyek közül hangsúlyozta a márciusi vezetői tréningek, a Szerződéses Katonák Baráti Találkozójának, a horgászverseny, a választmányi ülés, a majális, a szakmai konferencia és a futóverseny fontosságát. A következőkben Szincsák Gyula alelnök személyi kérdésekkel folytatta az ülést. Szóba került a szárazföldi és a logisztikai haderőnemi titkár személyének kérdése, bár hangsúlyozta, hogy e két tisztségre történő jelölés a haderőnemek kizárólagos kompetenciája. A megüresedett két ügyvivői tisztségre több jelölt is van. A közelgő haderőnemi gyülések egyik fő kérdése a jelöltek személye, illetve a tisztség betöltésének problematikája lesz.

Az ülés végén az alelnök egy új fogyasztói rendszer bevezetésének lehetőségét tárta az ügyvezetés elé, s hangsúlyozta, hogy ezzel a vezetői tréningen ismerkedhetnek meg a szervezet tisztségviselői.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.