2024. 06. 23.
Zoltán
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kiemelt feladatok az ügyvezetés előtt

Hosz  |  2006. 03. 13., 09:11

Március 10-én ülést tartott a Honvédszakszervezet operatív szerve, az ügyvezetés. Az eseményt a szervezet alelnöke, Szincsák Gyula, és e sorok írója vezette. A rendezvényen részt vettek a területi és szakmai ügyvivők, és meghívottként a haderőnemi titkárok, valamint a nyugállományú tagozat titkára is…..

Az ülésen Szincsák Gyula alelnök vázolta az elmúlt időszak történéseit és beszélt a soron következő feladatokról. Kiemelte, hogy a Hosz továbbra is részt vesz a különböző egyeztetéseken, szakmai tárgyalásokon, beszélt a szolgálati időpótlékkal kapcsolatos tárgyalások állásáról, a ruházati kifizetések örömteli fejleményeiről. Üdvözölte a feléledő szerződéses szekció munkáját, és a március 9-i női szekció vezetőségi ülésének pozitív hozadékait.  

Ezek után Sándor Roland pénzügyi referens részletesen beszámolt a Honvédszakszervezet költségvetésének megvalósulásáról, a zárszámadásról. Dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár a közeljövőben rendezendő programokról és tennivalókról beszélt, melyek közül hangsúlyozta a márciusi vezetői tréningek, a Szerződéses Katonák Baráti Találkozójának, a horgászverseny, a választmányi ülés, a majális, a szakmai konferencia és a futóverseny fontosságát. A következőkben Szincsák Gyula alelnök személyi kérdésekkel folytatta az ülést. Szóba került a szárazföldi és a logisztikai haderőnemi titkár személyének kérdése, bár hangsúlyozta, hogy e két tisztségre történő jelölés a haderőnemek kizárólagos kompetenciája. A megüresedett két ügyvivői tisztségre több jelölt is van. A közelgő haderőnemi gyülések egyik fő kérdése a jelöltek személye, illetve a tisztség betöltésének problematikája lesz.

Az ülés végén az alelnök egy új fogyasztói rendszer bevezetésének lehetőségét tárta az ügyvezetés elé, s hangsúlyozta, hogy ezzel a vezetői tréningen ismerkedhetnek meg a szervezet tisztségviselői.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.