2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Személyiségfejlesztés szakszervezeti tisztségviselőknek

Hosz  |  2006. 03. 27., 18:08

Saját tisztségviselői számára szervezett személyiségfejlesztő és kommunikációs készséget érzékenyítő programot a Honvédszakszervezet. A közigazgatási és intézményi képviselet, majd a logisztika és a légierő haderőnem alapszervezeti és csoportvezetői után - március 27-28-án - a Magyar Honvédség Szárazföldi Parancsnoksága alárendeltségébe tartozó alakulatoknál tevékenykedő tisztségviselők hallhattak érdekes előadásokat. A Szülőföld Alapítvány pszichológus és kommunikációs szakemberei - egyebek között - a személyiségről, mint csoportszervező erőről, a konfliktushelyzetek várható reakcióiról, a közszereplésről és a protokollról beszéltek. A Hosz vezető tisztségviselőinek részvételével Balatonkenesén lebonyolított haderőnemi rendezvények során - az április 18-i Választmányi ülésre készülve - személyi kérdésekről is határoztak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.