2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Várható időjárás - kellemes hétvége

Hosz  |  2004. 02. 03., 23:10

A következő napokban folytatódik az évszakhoz képest enyhe, már-már tavaszias idő. A déli-délnyugati szél többször megélénkül majd, de hajnalban még köd is kialakulhat. Az éjszakai fagyok teljesen megszűnnek, a kora délutáni órákban pedig akár 10 fok felett is lehet a legmagasabb várható hőmérséklet…   

Részletesen:

Csütörtökön, február 5-én változóan felhős, többé-kevésbé napos, helyenként napközben is ködös időjárás várható. Az ismételten megélénkülő délnyugati szél hatására a levegő hőmérséklete hajnalban ­–1+4, míg délután +5+10 fok körül lesz várható. 

Pénteken, február 6-án többször erősen megnövekszik majd a felhőzet, aminek hatására tőlünk északra már esők is előfordulhatnak. Többfelé újra megerősödik a délnyugati irányú szél. A hajnali levegő hőmérséklete –1+4 fok lesz, míg délutánra már +6+11 fokot várnak a meteorológusok.

Szombaton, február 7-én csökken a fehőzet, majd országszerte több órás napsütésre van kilátás. Eső nem lesz, viszont hajnalban ködfoltok képződhetnek. A hajnali levegő hőmérséklete +1+6, míg kora délután még mindig +7+12 fok körül várható.

Vasárnap, február 8-án napközben felszakadozik a felhőzet, eleinte még többfelé, később viszont már csak keleten lehet eső, illetve zápor. Hajnalban +1+6 fok lesz, aztán délután már megkezdődik a lehülés, az előző napokhoz képest mindössze +2+7 fokra emelkedik majd a hőmérő higanyszála.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.