2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Korrektség és törvényesség

Hosz  |  2006. 03. 30., 07:22

A Honvédszakszervezet vezetõi látogattak el az egri 24. Bornemisza Gergely Felderítõ Zászlóaljhoz. A Mészáros Géza elnökbõl, Besenyei Csaba elnökségi tagból, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivõkbõl álló delegációt a zászlóalj parancsnoka, Vizi Sándor alezredes fogadta. A nyílthangú eszmecserén a felek megállapodtak abban, hogy áprilisban a Hosz tájékoztatót tart a zászlóalj személyi állományának, valamint elõsegíti az alapszervezet újjászervezését és vezetõségének megválasztását. A rendezvényhez szükséges idõt és helyszínt a zászlóalj parancsnoka biztosítja. A beszélgetés alatt a felek biztosították egymást a jövõbeni korrekt és törvényes munkakapcsolatról, valamint egymás munkájának segítésérõl.

Az összetartás szentesi példája.

A szentesi 37. II Rákóczi Ferenc Mûszaki Dandárnál szolgálatot teljesítõ két katonatársunk súlyos közúti balesetet szenvedett. A katonai szervezet alapszervezeti vezetõje, Fórján Sándor János kezdeményezésére tagtársai felkeresték az orosházi városi kórházban fekvõ és látogatható állapotban lévõ Õze Krisztián tagtársunkat. Az alapszervezet vezetõje és közvetlen munkatársai, barátai – gyógyulását elõsegítendõ – ajándékcsomaggal lepték meg lábadozó tagtársunkat, aki õszinte örömmel fogadta látogatóit és az átadott ajándékcsomag kíséretében tolmácsolt sok jókívánságot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.