2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Korrektség és törvényesség

Hosz  |  2006. 03. 30., 07:22

A Honvédszakszervezet vezetõi látogattak el az egri 24. Bornemisza Gergely Felderítõ Zászlóaljhoz. A Mészáros Géza elnökbõl, Besenyei Csaba elnökségi tagból, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivõkbõl álló delegációt a zászlóalj parancsnoka, Vizi Sándor alezredes fogadta. A nyílthangú eszmecserén a felek megállapodtak abban, hogy áprilisban a Hosz tájékoztatót tart a zászlóalj személyi állományának, valamint elõsegíti az alapszervezet újjászervezését és vezetõségének megválasztását. A rendezvényhez szükséges idõt és helyszínt a zászlóalj parancsnoka biztosítja. A beszélgetés alatt a felek biztosították egymást a jövõbeni korrekt és törvényes munkakapcsolatról, valamint egymás munkájának segítésérõl.

Az összetartás szentesi példája.

A szentesi 37. II Rákóczi Ferenc Mûszaki Dandárnál szolgálatot teljesítõ két katonatársunk súlyos közúti balesetet szenvedett. A katonai szervezet alapszervezeti vezetõje, Fórján Sándor János kezdeményezésére tagtársai felkeresték az orosházi városi kórházban fekvõ és látogatható állapotban lévõ Õze Krisztián tagtársunkat. Az alapszervezet vezetõje és közvetlen munkatársai, barátai – gyógyulását elõsegítendõ – ajándékcsomaggal lepték meg lábadozó tagtársunkat, aki õszinte örömmel fogadta látogatóit és az átadott ajándékcsomag kíséretében tolmácsolt sok jókívánságot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

Az első nyári hónapban repülőnapot rendeznek többek között Dunakeszin, Kadarkúton és Budaörsön is, a Múzeumok Éjszakáján pedig szintén több helyszínen várják a repülés rajongóit!

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.