2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Korrektség és törvényesség

Hosz  |  2006. 03. 30., 07:22

A Honvédszakszervezet vezetõi látogattak el az egri 24. Bornemisza Gergely Felderítõ Zászlóaljhoz. A Mészáros Géza elnökbõl, Besenyei Csaba elnökségi tagból, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivõkbõl álló delegációt a zászlóalj parancsnoka, Vizi Sándor alezredes fogadta. A nyílthangú eszmecserén a felek megállapodtak abban, hogy áprilisban a Hosz tájékoztatót tart a zászlóalj személyi állományának, valamint elõsegíti az alapszervezet újjászervezését és vezetõségének megválasztását. A rendezvényhez szükséges idõt és helyszínt a zászlóalj parancsnoka biztosítja. A beszélgetés alatt a felek biztosították egymást a jövõbeni korrekt és törvényes munkakapcsolatról, valamint egymás munkájának segítésérõl.

Az összetartás szentesi példája.

A szentesi 37. II Rákóczi Ferenc Mûszaki Dandárnál szolgálatot teljesítõ két katonatársunk súlyos közúti balesetet szenvedett. A katonai szervezet alapszervezeti vezetõje, Fórján Sándor János kezdeményezésére tagtársai felkeresték az orosházi városi kórházban fekvõ és látogatható állapotban lévõ Õze Krisztián tagtársunkat. Az alapszervezet vezetõje és közvetlen munkatársai, barátai – gyógyulását elõsegítendõ – ajándékcsomaggal lepték meg lábadozó tagtársunkat, aki õszinte örömmel fogadta látogatóit és az átadott ajándékcsomag kíséretében tolmácsolt sok jókívánságot.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.