2023. 06. 07. szerda
Róbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Üdülővendégek Békésszentandráson

Hosz  |  2006. 05. 31., 06:34

Május 8-án megérkeztek az első vendégek Békésszentandrásra, a Honvédszakszervezet üdülõjébe...

– Aki idejön pihenni, az jól fogja érezni magát – mindenkinek csak ajánlhatjuk! Csend és nyugalom van, ideálisak a körülmények, éjjel-nappal horgászunk, emellett sokat sétálunk, de még a hátralévõ napokban kirándulni és kerékpározni is szeretnénk – mondják a kecskeméti Szentgyörgyi Dezsõ Repülõbázison szolgáló, a kemény munka után kikapcsolódni vágyó szakszervezeti tagok.

Kecskemét felõl a 44-es úton, Békéscsaba felé haladva, a Békésszentandrás végét jelzõ tábla után jobbra kanyarodva, büfé felirat és kedves vendéglátók jelzik: érdemes betérni a Honvédszakszervezet üdülõjébe.

A büfében üdítõ, kávé, mindenféle zöldség és gyümölcs, jégkrém, hideg sör, melegszendvics és hamburger is kapható.

Az elsõ turnusban négy barát: Patik Anikó és Lejer Zoltán, valamint Deliné Gonda Marianna és férje használja ki a békésszentandrási üdülõ nyújtotta lehetõségeket. – Már csak a szerencse hiányzik, ugyanis halat még nem fogtunk, de minden esélyt és idõt kihasználunk május 14-ig tartó itt tartózkodásunk alatt – mondja Lejer Zoltán szerzõdéses szakaszvezetõ.

A négyszemélyes faházakban 2 hálóhelyiség, konyha, tusoló és mellékhelyiség szolgálja ki a pihenni vágyók igényeit. A kecskeméti fiatalok hamar berendezkedtek, önellátóak, amikor éppen nem horgásznak, akkor sokat beszélgetnek, illetve tévéznek.

Nagy Gábor, aki 1972-óta gondnoka az üdülõnek, elmondta: 2003-2005 között nem volt vendég az üdülõben, így sok tennivaló akadt a turnuskezdés elõtt.

- Mire az idei elsõ üdülõvendégek megérkeztek, a járda aszfaltozásán kívül minden kisebb-nagyobb felújítási munkálatot - többek között az esõcsatornák kijavítását, a külsõ-belsõ meszelést, valamint a közmûvesítést is - elvégeztük már.

A békésszentandrási Hosz üdülõ októberig várja vendégeit.

A Hosz tagok számára 4000 Ft/faház/éj+IFA, az FRDÉSZ-tagjainak 5000 Ft/faház/éj+IFA, míg a külsõs, kereskedelmi vendégeknek 6000 Ft/faház/éj+IFA a térítési díj.

Aki igazi kikapcsolódásra, horgászásra, csendre és nyugalomra vágyik, az pihenjen Békésszentandráson, a Hosz üdülõjében!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Az utazás mindig élményekkel teli kaland, amikor végre kiszakadhatunk a mindennapok rutinjából és átadhatjuk magunkat a felfedezés örömének. A Budapest Airport számára épp ezért fontos, hogy a repülőtéri folyamatok mindenki számára stresszmentesek legyenek.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.