2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A régi-új szekcióelnök

Hosz  |  2004. 02. 13., 18:32

A Honvédszakszervezet (HOSZ) katonanői szekciójának küldöttközgyűlése ismét Hornyák Erikát választotta vezetőjének. A Székesfehérváron szolgáló elnök tovább élvezi tehát a katonanők bizalmát, így aztán újult erővel, de már más összetételű elnökséggel vághat neki az idei kihívásoknak…

Tíz esztendeje szolgál szerződéses katonaként, jelenleg - századosi rendfokozatban - a Fejér megyei Hadkiegészítő Parancsnokság érdekvédelmi tisztje, emellett egyedül neveli még három gyermekét is. Ki Ő?

Ő bizony Hornyák Erika, a HOSZ katonanői szekciójának régi-új elnöke. A tisztségében február 12-én megerősített katonanő a következő időszak feladatairól is beszélt.

– Az új összetételü elnökségnek számos küldetése lesz, a megszavazott bizalommal pedig élni kell. Katonanő társaim gondjai sok esetben túlmutatnak a szakszervezeti szinten, nem ritkán minisztériumi megoldást igényelnek. Így aztán az első tennivalók között fogalmaztuk meg a HM Katonanői Bizottságával történő kapcsolatfelvételt. Ugyanis sok olyan – katonanőt érintő – probléma van, amit velük együtt könnyebben, gyorsabban meg lehetne oldani. Aggasztó a lányok, asszonyok katonanői egyenruhával történő ellátottságának a helyzete, így ezen a szakterületen is előre szeretnénk lépni, – véleményünk szerint – a megannyi ígéretet itt is megoldásnak kell már követnie. Emellett a gyermeket vállaló katonanőknek is rengeteg problémája van, ezeket a gondokat is érdemben kívánjuk képviselni, illetve megoldani.      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.