2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatók Hódmezõvásárhelyen

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:13

A hódmezõvásárhelyi és szentesi szakszervezeti tisztségviselõk, valamint a függetlenített tisztségviselõk munkaértekezletét május 29-én bonyolították le Hódmezõvásárhelyen. A rendezvényt Bátor Ferenc, az MH.37/4 Török Ignác Mûszaki, Építõ Zászlóalj szakszervezeti vezetõje, a szárazföldi haderõnemi képviselõ helyettese készítette elõ. A rendezvényen részt vett Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivõk, valamint Czövek János haderõnemi titkár is.

Mészáros Géza elnök a helyszínen emlékérmet és oklevelet adott át a szerzõdéses katonák országos találkozójának / SZKOT/ elõkészítéséért és lebonyolításában végzett munkájáért Sidló Kitti, Motyovszki Rita, valamint Tóthné Láda Ilona kolléganõknek. A késõ estébe nyúló beszélgetésen a szakszervezeti vezetõk tapasztalataikat, a felmerülõ problémákat és különbözõ probléma-megoldási lehetõségeket osztottak meg egymással. Természetesen a rendezvény egymás megismerésére és a személyes kapcsolatok elmélyítésére is lehetõséget adott.

Másnap a hódmezõvásárhelyi laktanyában települt katonai szervezetek parancsnokait keresték fel függetlenített tisztségviselõink és az adott alakulat szakszervezeti vezetõi. Az MH.5/62 Könnyû Lövész Zászlóalj parancsnokánál, Kovács József ezredesnél tett látogatáskor dr.Ujfaludi Zoltán fõtitkár emléktárgy átnyújtásával köszönte meg a segítséget, amit a helyi parancsnok és alakulata nyújtott a SZKOT megrendezésében. Tisztségviselõinket fogadta az MH. 37/4 Török Ignác Mûszaki-építõ Zászlóalj parancsnoka, Bánfi Attila alezredes és az MH. 5/3 Bercsényi Miklós Könnyû Lövész Zászlóalj parancsnokhelyettese, Mészáros László õrnagy is.

A parancsnokok meglátogatását követõen a tisztségviselõk tájékoztatóját tartotta meg dr.Ujfaludi Zoltán fõtitkár, majd a helyõrség személyi állományának aktuális tájékoztatójára került sor, ezután többen is kitöltötték a belépési nyilatkozatokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.