2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatók Hódmezõvásárhelyen

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:13

A hódmezõvásárhelyi és szentesi szakszervezeti tisztségviselõk, valamint a függetlenített tisztségviselõk munkaértekezletét május 29-én bonyolították le Hódmezõvásárhelyen. A rendezvényt Bátor Ferenc, az MH.37/4 Török Ignác Mûszaki, Építõ Zászlóalj szakszervezeti vezetõje, a szárazföldi haderõnemi képviselõ helyettese készítette elõ. A rendezvényen részt vett Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivõk, valamint Czövek János haderõnemi titkár is.

Mészáros Géza elnök a helyszínen emlékérmet és oklevelet adott át a szerzõdéses katonák országos találkozójának / SZKOT/ elõkészítéséért és lebonyolításában végzett munkájáért Sidló Kitti, Motyovszki Rita, valamint Tóthné Láda Ilona kolléganõknek. A késõ estébe nyúló beszélgetésen a szakszervezeti vezetõk tapasztalataikat, a felmerülõ problémákat és különbözõ probléma-megoldási lehetõségeket osztottak meg egymással. Természetesen a rendezvény egymás megismerésére és a személyes kapcsolatok elmélyítésére is lehetõséget adott.

Másnap a hódmezõvásárhelyi laktanyában települt katonai szervezetek parancsnokait keresték fel függetlenített tisztségviselõink és az adott alakulat szakszervezeti vezetõi. Az MH.5/62 Könnyû Lövész Zászlóalj parancsnokánál, Kovács József ezredesnél tett látogatáskor dr.Ujfaludi Zoltán fõtitkár emléktárgy átnyújtásával köszönte meg a segítséget, amit a helyi parancsnok és alakulata nyújtott a SZKOT megrendezésében. Tisztségviselõinket fogadta az MH. 37/4 Török Ignác Mûszaki-építõ Zászlóalj parancsnoka, Bánfi Attila alezredes és az MH. 5/3 Bercsényi Miklós Könnyû Lövész Zászlóalj parancsnokhelyettese, Mészáros László õrnagy is.

A parancsnokok meglátogatását követõen a tisztségviselõk tájékoztatóját tartotta meg dr.Ujfaludi Zoltán fõtitkár, majd a helyõrség személyi állományának aktuális tájékoztatójára került sor, ezután többen is kitöltötték a belépési nyilatkozatokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.