2024. 05. 25. szombat
Orbán
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatók Hódmezõvásárhelyen

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:13

A hódmezõvásárhelyi és szentesi szakszervezeti tisztségviselõk, valamint a függetlenített tisztségviselõk munkaértekezletét május 29-én bonyolították le Hódmezõvásárhelyen. A rendezvényt Bátor Ferenc, az MH.37/4 Török Ignác Mûszaki, Építõ Zászlóalj szakszervezeti vezetõje, a szárazföldi haderõnemi képviselõ helyettese készítette elõ. A rendezvényen részt vett Mészáros Géza elnök, dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkár, Jáger Tibor és Jakubik András területi ügyvivõk, valamint Czövek János haderõnemi titkár is.

Mészáros Géza elnök a helyszínen emlékérmet és oklevelet adott át a szerzõdéses katonák országos találkozójának / SZKOT/ elõkészítéséért és lebonyolításában végzett munkájáért Sidló Kitti, Motyovszki Rita, valamint Tóthné Láda Ilona kolléganõknek. A késõ estébe nyúló beszélgetésen a szakszervezeti vezetõk tapasztalataikat, a felmerülõ problémákat és különbözõ probléma-megoldási lehetõségeket osztottak meg egymással. Természetesen a rendezvény egymás megismerésére és a személyes kapcsolatok elmélyítésére is lehetõséget adott.

Másnap a hódmezõvásárhelyi laktanyában települt katonai szervezetek parancsnokait keresték fel függetlenített tisztségviselõink és az adott alakulat szakszervezeti vezetõi. Az MH.5/62 Könnyû Lövész Zászlóalj parancsnokánál, Kovács József ezredesnél tett látogatáskor dr.Ujfaludi Zoltán fõtitkár emléktárgy átnyújtásával köszönte meg a segítséget, amit a helyi parancsnok és alakulata nyújtott a SZKOT megrendezésében. Tisztségviselõinket fogadta az MH. 37/4 Török Ignác Mûszaki-építõ Zászlóalj parancsnoka, Bánfi Attila alezredes és az MH. 5/3 Bercsényi Miklós Könnyû Lövész Zászlóalj parancsnokhelyettese, Mészáros László õrnagy is.

A parancsnokok meglátogatását követõen a tisztségviselõk tájékoztatóját tartotta meg dr.Ujfaludi Zoltán fõtitkár, majd a helyõrség személyi állományának aktuális tájékoztatójára került sor, ezután többen is kitöltötték a belépési nyilatkozatokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.