2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hadtápanyag Ellátó Központnál jártunk

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:14

A Magyar Honvédség logisztikai szervezeteinél, így a Hadtápanyag Ellátó Központnál is szervezeti változások várhatók a közeljövõben. Ennek elõszele a katonai szervezet egyes elemeinek, alegységeinek diszlokálása más munkaterületre: többek között a Daróczi úti raktár egy része is átköltözik az ellátó központ Lehel úti központi bázisára. A zajló és várható változások tükrében Kovács István õrnagy, a szervezet alapszervezeti titkára kért segítséget a Honvédszakszervezet vezetésétõl, hogy jelenlétükkel, de aktív támogatásukkal is segítsék a szakszervezeti tagok élet- és munkakörülményeiben bekövetkezett változások zökkenõmentes megélését, a bizonytalansági tényezõk miatt felgyülemlett feszültségek oldását. A Hosz vezetése a felkérést természetesen elfogadta, és a segítségnyújtás elsõ lépéseként - június 7-én - tájékoztatót tartott az ellátó központ Lehel úti bázisán. A tájékoztatón dr. Hortobágyi Tibor jogi-, Takács István területi ügyvivõk, valamint Scheiner Katalin logisztikai képviseleti titkár vettek részt. A tájékoztató fõ részét dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivõ beszámolója alkotta, hiszen a segítségnyújtási felkérés is leginkább errõl szolt. Az eseményen téma volt még a Hosz jogászainak törvénymódosítási munkában történõ aktív jelenléte, a 2006. évben hatályba lépett törvénymódosítás néhány eleme, a jogsegélyszolgálat és jogi képviselet mûködése, valamint annak feltételei.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.