2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hadtápanyag Ellátó Központnál jártunk

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:14

A Magyar Honvédség logisztikai szervezeteinél, így a Hadtápanyag Ellátó Központnál is szervezeti változások várhatók a közeljövõben. Ennek elõszele a katonai szervezet egyes elemeinek, alegységeinek diszlokálása más munkaterületre: többek között a Daróczi úti raktár egy része is átköltözik az ellátó központ Lehel úti központi bázisára. A zajló és várható változások tükrében Kovács István õrnagy, a szervezet alapszervezeti titkára kért segítséget a Honvédszakszervezet vezetésétõl, hogy jelenlétükkel, de aktív támogatásukkal is segítsék a szakszervezeti tagok élet- és munkakörülményeiben bekövetkezett változások zökkenõmentes megélését, a bizonytalansági tényezõk miatt felgyülemlett feszültségek oldását. A Hosz vezetése a felkérést természetesen elfogadta, és a segítségnyújtás elsõ lépéseként - június 7-én - tájékoztatót tartott az ellátó központ Lehel úti bázisán. A tájékoztatón dr. Hortobágyi Tibor jogi-, Takács István területi ügyvivõk, valamint Scheiner Katalin logisztikai képviseleti titkár vettek részt. A tájékoztató fõ részét dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivõ beszámolója alkotta, hiszen a segítségnyújtási felkérés is leginkább errõl szolt. Az eseményen téma volt még a Hosz jogászainak törvénymódosítási munkában történõ aktív jelenléte, a 2006. évben hatályba lépett törvénymódosítás néhány eleme, a jogsegélyszolgálat és jogi képviselet mûködése, valamint annak feltételei.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

2018 után újra hazánk ad otthont a Nemzetközi Katonai Sporttanács által szervezett 46. Katonai Ejtőernyős Világbajnokságnak – jelentette be dr. Bali Tamás ezredes, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnoka a Szolnok-Szandaszőlős Sportrepülőtéren tartott sajtótájékoztatón, május 24-én, pénteken.

  Háború Művészete magazin

Megvan a következő magyar űrhajós! Kapu Tibor lehet az a magyar, aki a világűrbe mehet - jelentette be közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. A Magyar Honvédség nagy szerepet vállalt az űrhajósok felkészítésében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.