2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új tisztségviselõk

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:15

A Honvédszakszervezet tavaszi választmányi ülésén az MH Haditechnikai Ellátó Központ két szakszervezeti tisztségviselõjét függetlenített beosztásba választották a küldöttek. Takács István mérnök õrnagy, az MH HTEK Hosz alapszervezeti vezetõjeként, míg Scheiner Katalin fõtörzsõrmester a Hosz nõi szekció elnökségi tagjaként végezte a katonai szervezet érdekképviseleti munkáját. A függetlenítés következtében megüresedett két szakszervezeti tisztség betöltése érdekében választásokra volt szükség, melyet június 15-én meg is tartottak.

A választás sikeressége közel kéthetes tájékoztató és felkészítõ munkának az eredménye, mivel a Haditechnikai Ellátó Központ Hosz szervezete nagy alapszervezet 259 fõvel, 10 csoporttal:

MH HTEK vezetõszervek (Budapest-Mátyásföld)

MH HTEK Lánctalpas és Hõerõgép Raktár (Budapest-Mátyásföld)

MH HTEK Vegyivédelmi Raktár (Budapest)

MH HTEK Mérésügyi Bázis (Budapest)

MH HTEK Repülõmûszaki Anyagraktár (Isaszeg)

MH HTEK Elektronikai Raktár (Gödöllõ)

MH HTEK Fegyverzettechnikai Raktár (Tápiószecsõ)

MH HTEK 1. Kijelölt Állandó Raktár (Kalocsa)

MH HTEK Elektronikai Inkurrencia Tároló raktár (Nyíregyháza)

MH HTEK Rakétatechnikai Anyagraktár (Nyírtelek).

Az MH HTEK Hosz alapszervezeti vezetõsége június 15-én a Haditechnikai Ellátó Központ parancsnoki épületében biztosított tárgyaló helységében megválasztotta új alapszervezeti vezetõjét és a nõi szekció küldöttjét. Az alapszervezeti vezetõ Rácz István százados, az MH HTEK Repülõmûszaki Anyagraktár (Isaszeg) csoportvezetõje, míg a nõi szekció küldötte Kubosi Imréné zászlós, az MH HTEK Rakétatechnikai Anyagraktár (Nyírtelek) jelöltje lett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.