2024. 06. 16.
Jusztin
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új tisztségviselõk

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:15

A Honvédszakszervezet tavaszi választmányi ülésén az MH Haditechnikai Ellátó Központ két szakszervezeti tisztségviselõjét függetlenített beosztásba választották a küldöttek. Takács István mérnök õrnagy, az MH HTEK Hosz alapszervezeti vezetõjeként, míg Scheiner Katalin fõtörzsõrmester a Hosz nõi szekció elnökségi tagjaként végezte a katonai szervezet érdekképviseleti munkáját. A függetlenítés következtében megüresedett két szakszervezeti tisztség betöltése érdekében választásokra volt szükség, melyet június 15-én meg is tartottak.

A választás sikeressége közel kéthetes tájékoztató és felkészítõ munkának az eredménye, mivel a Haditechnikai Ellátó Központ Hosz szervezete nagy alapszervezet 259 fõvel, 10 csoporttal:

MH HTEK vezetõszervek (Budapest-Mátyásföld)

MH HTEK Lánctalpas és Hõerõgép Raktár (Budapest-Mátyásföld)

MH HTEK Vegyivédelmi Raktár (Budapest)

MH HTEK Mérésügyi Bázis (Budapest)

MH HTEK Repülõmûszaki Anyagraktár (Isaszeg)

MH HTEK Elektronikai Raktár (Gödöllõ)

MH HTEK Fegyverzettechnikai Raktár (Tápiószecsõ)

MH HTEK 1. Kijelölt Állandó Raktár (Kalocsa)

MH HTEK Elektronikai Inkurrencia Tároló raktár (Nyíregyháza)

MH HTEK Rakétatechnikai Anyagraktár (Nyírtelek).

Az MH HTEK Hosz alapszervezeti vezetõsége június 15-én a Haditechnikai Ellátó Központ parancsnoki épületében biztosított tárgyaló helységében megválasztotta új alapszervezeti vezetõjét és a nõi szekció küldöttjét. Az alapszervezeti vezetõ Rácz István százados, az MH HTEK Repülõmûszaki Anyagraktár (Isaszeg) csoportvezetõje, míg a nõi szekció küldötte Kubosi Imréné zászlós, az MH HTEK Rakétatechnikai Anyagraktár (Nyírtelek) jelöltje lett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legnagyobb nemzetközi légitársaság újabb jelentős lépést tett a légi közlekedés károsanyag-kibocsátásának csökkentéséért. Az Emirates több más járatához hasonlóan, már a Szingapúrból induló repülőgépeit is környezetkímélőbb üzemanyaggal üzemelteti.

  Háború Művészete magazin

Egy új harcjármű rendszerbe állításakor az első lépések egyik legfontosabbika a kezelők vezetési rutinjának megszerzése. A június 11-ei héten az MH Klapka György 1. Páncélosdandár egyik legkorszerűbb eszközével, a Leopard 2A7HU típusú harckocsival gyakorolják a harcjárművezetők többek között a közúton való közlekedést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.