2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felderítõk között

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:16

Aktuális tájékoztató és alapszervezeti taggyûlés Egerben

Elsõ alkalommal tartottak tájékoztatót a Honvédszakszervezet tisztségviselõi az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítõ zászlóaljnál. A június 16-i rendezvényt Mészáros Géza elnök nyitotta meg, a szervezetet bemutató PR film után pedig Szincsák Gyula alelnök ismertette az elmúlt idõszak szakszervezeti eredményeit. Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivõ segítségével a szakszervezeti szolgáltatásokkal ismerkedhettek meg az egri katonák, azután dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivõ a jogsegélyszolgálatról tájékoztatott. A helyi tagság ezután újjáalakuló taggyûlésen elfogadta az új SZMSZ-t és megválasztotta új tisztségviselõit is: Kiss Lászlót vezetõnek, helyettesének pedig Bordás Erikát és Szegedi Csabát, vezetõségi tagok Jakab Judit (nõi szekció) és Szabó Zsolt (szerzõdéses szekció) lettek. A taggyûlés végén Kiss László alapszervezeti vezetõ a megválasztottak nevében megköszönte a bizalmat. A Hosz jelenlévõ tisztségviselõi gratuláltak az újonnan megválasztottaknak, majd munkájukhoz sok sikert kívántak.

A fórum zárását követõen a tisztségviselõket fogadta Vizi Sándor alezredes, az alakulat parancsnoka. A kötetlen beszélgetés során Mészáros Géza elnök tájékoztatta a parancsnokot a Honvédszakszervezet tevékenységérõl és további terveirõl. A megbeszélés során mindkét fél a további munkakapcsolat erõsítését hangsúlyozta.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.