2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felderítõk között

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:16

Aktuális tájékoztató és alapszervezeti taggyûlés Egerben

Elsõ alkalommal tartottak tájékoztatót a Honvédszakszervezet tisztségviselõi az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítõ zászlóaljnál. A június 16-i rendezvényt Mészáros Géza elnök nyitotta meg, a szervezetet bemutató PR film után pedig Szincsák Gyula alelnök ismertette az elmúlt idõszak szakszervezeti eredményeit. Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivõ segítségével a szakszervezeti szolgáltatásokkal ismerkedhettek meg az egri katonák, azután dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivõ a jogsegélyszolgálatról tájékoztatott. A helyi tagság ezután újjáalakuló taggyûlésen elfogadta az új SZMSZ-t és megválasztotta új tisztségviselõit is: Kiss Lászlót vezetõnek, helyettesének pedig Bordás Erikát és Szegedi Csabát, vezetõségi tagok Jakab Judit (nõi szekció) és Szabó Zsolt (szerzõdéses szekció) lettek. A taggyûlés végén Kiss László alapszervezeti vezetõ a megválasztottak nevében megköszönte a bizalmat. A Hosz jelenlévõ tisztségviselõi gratuláltak az újonnan megválasztottaknak, majd munkájukhoz sok sikert kívántak.

A fórum zárását követõen a tisztségviselõket fogadta Vizi Sándor alezredes, az alakulat parancsnoka. A kötetlen beszélgetés során Mészáros Géza elnök tájékoztatta a parancsnokot a Honvédszakszervezet tevékenységérõl és további terveirõl. A megbeszélés során mindkét fél a további munkakapcsolat erõsítését hangsúlyozta.
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.