2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szeptemberi Egység írja

Hosz  |  2006. 08. 29., 11:07

Szeptember első hetében kerül tagjaink postaládájába az Egység újság legújabb száma! A lap - egyebek mellett - közli a honvédelmi miniszter Honvédszakszervezetet köszöntő levelét, valamint a Hosz dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszterhez írt levelét is. Az újságban beszámolót olvashatnak a megszorító intézkedésekről, a konvergenciaporogramról, a hollandiai veteránházakról és az elmúlt időszak legfontosabb szakszervezeti tárgyalásairól, illetve a jogi ügyek állásáról is. Az Egység felelős szerkesztője interjút készített a fennállása 15. évfordulóját ünneplő Hosz elnökével, Mészáros Gézával, valamint két alapító taggal, Sörös István volt elnökkel és Gróf Frenccel, a Magyar Honvéd egykori főszerkesztőjével is. A megjelenő írásokat honlapunkról már letölthetik, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.