2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A szeptemberi Egység írja

Hosz  |  2006. 08. 29., 11:07

Szeptember első hetében kerül tagjaink postaládájába az Egység újság legújabb száma! A lap - egyebek mellett - közli a honvédelmi miniszter Honvédszakszervezetet köszöntő levelét, valamint a Hosz dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszterhez írt levelét is. Az újságban beszámolót olvashatnak a megszorító intézkedésekről, a konvergenciaporogramról, a hollandiai veteránházakról és az elmúlt időszak legfontosabb szakszervezeti tárgyalásairól, illetve a jogi ügyek állásáról is. Az Egység felelős szerkesztője interjút készített a fennállása 15. évfordulóját ünneplő Hosz elnökével, Mészáros Gézával, valamint két alapító taggal, Sörös István volt elnökkel és Gróf Frenccel, a Magyar Honvéd egykori főszerkesztőjével is. A megjelenő írásokat honlapunkról már letölthetik, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.