2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység márciusi száma…

Hosz  |  2004. 03. 04., 21:56

A napokban került tagjaink postaládájába az Egység újság márciusi száma. Olvasóink első kézből értesülhetnek a bértárgyalások végeredményéről, teljes terjedelmében tanulmányozhatják a HOSZ elnökének a honvédelmi miniszterhez írott levelét, de az FRDÉSZ bérharcáról is értesülhetnek.  

A több mint tízezer példányban jelentkező havi lap e számában – emellett – a katonanői, a szerződéses szekció és a nyugállományú tagozat híreivel találkozhatnak, de ez alkalommal is foglalkozunk a közelmúlt vidéki alapszervezeti üléseivel. Új sorozatot kezdünk, melynek témája a lakhatás, a lakástámogatás. Persze a márciusi szám is tartalmaz keresztrejtvényt, valamint új és régi reklámokat, hirdetéseket.

Jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.