2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktuális tájékoztató Veszprémben

Hosz  |  2004. 03. 12., 11:41

A Honvédszakszervezet ,,road-show”-jának március 11-i állomásán a Magyar Honvédség veszprémi Logisztikai és Támogató Ezrede volt a helyszín. Az aktuális tájékoztató lehetőségét kihasználva a HOSZ megjelent tisztségviselői ismét a legfrissebb információkkal látták el a megjelent tagságot…

A veszprémi alapszervezeti tájékoztatót Horváth Péter százados, megbízott csoportvezető nyitotta meg. Ezt követően Farkas László elnök az elmúlt időszak történéseit elemezte. A szakszervezet belső életéről szólva kiemelkedőnek nevezte, hogy immár a tízezredik katona is kitöltötte a belépési nyilatkozatot. A HOSZ elnöke után Szita Róbert, a szakszervezet kommunikációs- sajtó- és PR ügyeiről, Jáger Tibor, a tagság által igénybe vehető szolgáltatások köréről, míg Oláh Gábor a folyamatban lévő és lezárult peres ügyekről tájékoztatta a megjelent hivatásos és szerződéses katonákat. A konzultációs részben elsősorban a járandóságokkal és a szakszervezet által biztosított új szolgáltatásokkal kapcsolatban hangoztak el érdeklődő kérdések. A veszprémi tájékoztató végén Horváth Péter százados megköszönte Czeglédiné Marsi Katalin területi ügyvivő – tagság érdekében végzett – áldozatos munkáját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.