2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Helytelen volt a besorolás

Hosz  |  2004. 05. 12., 12:35

A Honvédszakszervezet központi irodájában kaptak jogi tájékoztatást a Hadkiegészítő Parancsnokságok azon tiszthelyettesei, akiket - még több évvel ezelőtt - helytelenül soroltak beosztásba. A május 12-i eseményen részt vett Farkas László elnök, Tóth László alelnök, Fehér Zoltán haderőnemi titkár és dr. Somos József ügyvéd is. 

Megyénként egy-egy érintett tiszthelyettes képviselte a tagtársakat a tájékoztatón, melyen elsőként Farkas László elnök ismertette a HOSZ eddig megtett lépéseit. A jogi lehetőségeket dr. Somos József ügyvéd vázolta fel. A konzultációt követően a megjelentek felkérték a Honvédszakszervezetet, hogy továbbra is minden érintett személy nevében járjon el, a helyzet változásának függvényében pedig tegye meg a szükséges jogi lépéseket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.