2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Haderőnemi értekezlet tartott a közigazgatási képviselet

Hosz  |  2007. 09. 21., 23:28

Szeptember 21-22-én immár harmadik képviselet, a közigazgatás is megtartotta őszi haderőnemi gyűlését Csopakon, a 2. számú KORK-ban. A rendezvény Gáspár Tamásné haderőnemi képviselő és Scheiner Katalin megbízott haderőnemi titkár vezényletével zajlott le…

Az első nap, a köszöntő után a közelgő Választmányi majd Kongresszusi határozati javaslatokat tárgyalták meg. Sándor Roland pénzügyi ügyvivő előadta a Hosz 2008. évi költségvetési tervezetét. Ezt követően Szincsák Gyula alelnök az aktuális egyeztetésekről tartott tájékoztatót, majd dr. Heiling Ottó alelnök a kongresszusi döntést igénylő, alapszabályt módosító tervezett javaslatokról számolt be. Az őszinte beszélgetések során a jelenlevő alapszervezeti- és önálló csoportvezetők kérdéseikre kaptak választ, valamint elmondhatták véleményüket az aktuális érdekvédelmi és képviseleti helyzetről. Szó volt a Hosz jelenlegi szolgáltatásának eredményeiről és azokról a teendőkről, melyeket el kell végezni a szolgáltatási rendszer hatékonyabb müködése érdekében.

 

A második napon Mészáros Géza, a Hosz elnöke állt rendelkezésre a közigazgatási érdekképviselet tisztségviselői részére. Az értékelő beszámolójában szolt az érdekegyeztetés és érdekképviselet sikereiről, eredményeiről, valamint azokról a teendőkről, melyeket meg kell tenni a hatékonyság növelése érdekében.

 

 

 

 

 

 

Az egész rendezvény idején a Hosz szakmai- és területi ügyvivői, a szolgáltatás felelős személyei jelen voltak, hogy az alapszervezeti- és csoportvezetők kérdéseire válaszoljanak, valamint segítségükre legyenek a felmerült problémák megoldásában.

 

Végezetül Gáspár Tamásné megköszönte az alapszervezeti- és csoportvezetők aktív munkáit, valamint azon segítségüket, mely révén az erősödő haderőnem bizonyította létjogosultságát a haderőreform általi megtépázottság tükrében. Megköszönte a további képviseleti jelölésre a bizalmat és beszélt további terveiről, kikérve a jelenlévők véleményét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.