2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Haderőnemi értekezlet tartott a közigazgatási képviselet

Hosz  |  2007. 09. 21., 23:28

Szeptember 21-22-én immár harmadik képviselet, a közigazgatás is megtartotta őszi haderőnemi gyűlését Csopakon, a 2. számú KORK-ban. A rendezvény Gáspár Tamásné haderőnemi képviselő és Scheiner Katalin megbízott haderőnemi titkár vezényletével zajlott le…

Az első nap, a köszöntő után a közelgő Választmányi majd Kongresszusi határozati javaslatokat tárgyalták meg. Sándor Roland pénzügyi ügyvivő előadta a Hosz 2008. évi költségvetési tervezetét. Ezt követően Szincsák Gyula alelnök az aktuális egyeztetésekről tartott tájékoztatót, majd dr. Heiling Ottó alelnök a kongresszusi döntést igénylő, alapszabályt módosító tervezett javaslatokról számolt be. Az őszinte beszélgetések során a jelenlevő alapszervezeti- és önálló csoportvezetők kérdéseikre kaptak választ, valamint elmondhatták véleményüket az aktuális érdekvédelmi és képviseleti helyzetről. Szó volt a Hosz jelenlegi szolgáltatásának eredményeiről és azokról a teendőkről, melyeket el kell végezni a szolgáltatási rendszer hatékonyabb müködése érdekében.

 

A második napon Mészáros Géza, a Hosz elnöke állt rendelkezésre a közigazgatási érdekképviselet tisztségviselői részére. Az értékelő beszámolójában szolt az érdekegyeztetés és érdekképviselet sikereiről, eredményeiről, valamint azokról a teendőkről, melyeket meg kell tenni a hatékonyság növelése érdekében.

 

 

 

 

 

 

Az egész rendezvény idején a Hosz szakmai- és területi ügyvivői, a szolgáltatás felelős személyei jelen voltak, hogy az alapszervezeti- és csoportvezetők kérdéseire válaszoljanak, valamint segítségükre legyenek a felmerült problémák megoldásában.

 

Végezetül Gáspár Tamásné megköszönte az alapszervezeti- és csoportvezetők aktív munkáit, valamint azon segítségüket, mely révén az erősödő haderőnem bizonyította létjogosultságát a haderőreform általi megtépázottság tükrében. Megköszönte a további képviseleti jelölésre a bizalmat és beszélt további terveiről, kikérve a jelenlévők véleményét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.