2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység novemberi száma!

Hosz  |  2007. 10. 31., 19:06

Megújultunk - írja az Egység felelős szerkesztője a lap novemberi számában. És valóban, a 20 oldalon megjelenő színes magazin 2. oldalán képriport, a 3. oldalán pedig kongresszus előtti elnöki köszöntő, valamint képes tartalomjegyzék is olvasható. De nemcsak ezek jelentik a változást, hanem az írások színvonala, az átláthatóbb szerkesztés, a fotók minősége és a tördelési metódus is a megújulást jelzik. Az Egység ebben a számában közli a HM államtitkárával készített interjút, a választmányi ülésen történtekről szóló beszámolót, valamint a Győr helyőrséget bemutató írást is. A lap november első hetében jut el olvasóinkhoz, tagjainkhoz. Kellemes időtöltést, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.