2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap az Aquarenában

Hosz  |  2004. 06. 13., 18:09

A Honvédszakszervezet Országos Választmánya kihelyezett informális ülés keretében ismerkedett meg az Egység 2002 Kft. legújabb szolgáltatásával, a mogyoródi Aquarena park által kínált lehetőségekkel. Az időjárás ugyan nem kedvezett június 13-án, de így is remekül érezte magát az ország legkülönbözőbb részeiből érkezett mintegy háromszáz tisztségviselő és családtag.    

A szakszervezeti program rövid elnöki tájékoztatóval kezdődött. Az aktualitásokról – az akkor érvényben lévő kampánycsendet nem megsértve – Farkas László, a HOSZ és Kónya Péter, az FRDÉSZ elnöke számolt be. (Ezekről hamarosan bővebben is olvashatnak honlapunkon – a szerk.) Ezt követően Szücs Gyula, az Aquarena ügyvezetője adott hasznos információkat a mogyoródi park nyújtotta fantasztikus lehetőségekről. Elhangzott, hogy 26 különböző – köztük rafting, fekete lyuk, kaland és vakond – csúszda, 8 élmény és gyermek medence, lassú és vadvízi folyó, emellett barlang is szolgálja a vizes kikapcsolódásra vágyó felnőtt és gyermek vendégeket. A helyi specialitások után az Euroexpert Holding Rt. által nyújtott Vodafone telefonos előfizetésekre vonatkozó elektronikus számlázási rendszert mutatta be ifj. Lengyel Tibor.

A Besenyei Csaba elnökségi tag által főzött finom babgulyás után – már a szabadprogram keretében – pedig még kincsvadászat versenyt is rendeztek a gyermekeknek. Az Aquarena által – a HOSZ tagjainak – nyújtott kedvezményeket hamarosan részletesen is közzé tesszük. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.