2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap az Aquarenában

Hosz  |  2004. 06. 13., 18:09

A Honvédszakszervezet Országos Választmánya kihelyezett informális ülés keretében ismerkedett meg az Egység 2002 Kft. legújabb szolgáltatásával, a mogyoródi Aquarena park által kínált lehetőségekkel. Az időjárás ugyan nem kedvezett június 13-án, de így is remekül érezte magát az ország legkülönbözőbb részeiből érkezett mintegy háromszáz tisztségviselő és családtag.    

A szakszervezeti program rövid elnöki tájékoztatóval kezdődött. Az aktualitásokról – az akkor érvényben lévő kampánycsendet nem megsértve – Farkas László, a HOSZ és Kónya Péter, az FRDÉSZ elnöke számolt be. (Ezekről hamarosan bővebben is olvashatnak honlapunkon – a szerk.) Ezt követően Szücs Gyula, az Aquarena ügyvezetője adott hasznos információkat a mogyoródi park nyújtotta fantasztikus lehetőségekről. Elhangzott, hogy 26 különböző – köztük rafting, fekete lyuk, kaland és vakond – csúszda, 8 élmény és gyermek medence, lassú és vadvízi folyó, emellett barlang is szolgálja a vizes kikapcsolódásra vágyó felnőtt és gyermek vendégeket. A helyi specialitások után az Euroexpert Holding Rt. által nyújtott Vodafone telefonos előfizetésekre vonatkozó elektronikus számlázási rendszert mutatta be ifj. Lengyel Tibor.

A Besenyei Csaba elnökségi tag által főzött finom babgulyás után – már a szabadprogram keretében – pedig még kincsvadászat versenyt is rendeztek a gyermekeknek. Az Aquarena által – a HOSZ tagjainak – nyújtott kedvezményeket hamarosan részletesen is közzé tesszük. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.