2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszus után – alakuló ülést tartott a Hosz elnöksége

Hosz  |  2007. 11. 17., 11:28

Megtartotta – kongresszus utáni – alakuló ülését a Hosz új elnöksége. A november 17-i eseményen miután Mészáros Géza régi-új elnök köszöntötte a megjelenteket, a kongresszus eredményes lebonyolítása miatt gratulált a szervezésben közreműködőknek. Az ülésen az elnökségi tagok, az ellenőrző bizottság elnöke, az ügyvezetés tagjai, a haderőnemi titkárok, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője és munkatársai, valamint a központi iroda munkatársai is részt vettek…

Az előző elnökségi ülések jegyzőkönyveinek elfogadása után elhangzott, hogy a Hosz IV. Kongresszusának tapasztalatai a következő elnökségi és ügyvivői munkaértekezlet témája lesz.  

Aktivitás Kupa 2008 rendezvénysorozat tudnivalóit Takács István ismertette. A budapesti területi ügyvivő – egyebek mellett – elmondta, hogy adottak a megrendezés, a lebonyolítás feltételei, a program a Hosz 2008-as költségvetésében is betervezett tétel. Miután az elnökségi tagok elmondták véleményeiket, az elnökség a programsorozat beindítása mellett döntött.     

A Fővárosi Nagycirkusz előadásával kapcsolatos szervezési előkészületekről dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a megjelenteket. Igényként merült fel, hogy a helyőrségekből autóbuszok szállítsák fel a katonacsaládokat a fővárosi rendezvényre.

A pártoló tagi felvétel során négy főt vett fel az elnökség. Az egyebekben Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező aktuális ügyekről tájékoztatta a megjelenteket.

Az elnökség december 13-án tartja évzáró ülését Annavölgyben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.