2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

MODERÁLÁSI ALAPELVEK

Hosz  |  2007. 12. 10., 10:43

A Honvédszakszervezet internetes portálja lehetőséget nyújt a tagságnak, hogy kifejthessék véleményüket.Elsősorban építő jellegű, kreatív észrevételeket várunk, de kritikai megjegyzéseknek, tevékenységünk bírálatának is helyt adunk honlapunkon. Szeretnénk elkerülni, hogy a nem megfelelő stílus és kifejezések megjelenjenek a fórumon. Ezeket technikailag is igyekszünk kiszűrni, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ilyen jellegű üzenetek ne kerüljenek fel a honlapunkra.A fórum célja nem a munkáltatói oldal becsmérlése, intézkedéseinek elvtelen kritikája. Alapelveink között szerepel minden vitás kérdés tárgyalásos tisztázása.  Meggyőződésünk, hogy így sikeresebben lehet eredményeket elérni, mint folyamatos, elvtelen bírálattal.A fórumon történt hozzászólások során az alábbi szabályok betartására kell törekedni, amelyek mindenkire nézve kötelezőek:- a hozzászólásokat töröljük, ha azok mások rágalmazására, emberi méltóság megsértésére, szidalmazásra, minősíthetetlen hangnemre utalnak, vagy, ha a hozzászólás üres, illetve duplázva van;- mindenki köteles betartani a kultúrált társalgás és az Internet etikett szabályait;- tilos bárki személyes adatainak közlése;- tilos a szervezetre vonatkozó nem nyilvános információ vagy adat közlése;- tiltott és moderálandó minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz;- a jó ízlést sértő kifejezéseket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú web-oldalakra mutató csatolások (linkek) szintén tiltottak. - tilos saját blogokat, illetve elérhetőségeket fórumunkon megadni. Azt, hogy egy hozzászólás alpári, agresszív vagy fenyegető-e (stb.), a moderátorok feladata eldönteni.Felelős szerkesztő, www-hsz.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.