2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

2008: Tizenhetedik évfolyamát kezdi az Egység

Hosz  |  2008. 01. 03., 16:29

Immár tizenhetedik évfolyamát kezdi az Egység újság. A Hosz által kiadott - a befejeződött haderő-átalakítás után is - több mint 10 ezer példányban megjelenő 20 oldalas színes magazin ez alkalommal kiemelten is foglalkozik a szolgálati időpótlékkal, a szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámítása ügyében hozott LB jogegységi határozattal, a rekonverziós konferenciával, a szentendrei tagtoborzással, valamint a megnyílt hódmezővásárhelyi szolgáltató centrummal is. Visszatérünk a sikeres IV. kongresszus történéseire, de foglalkozunk az idén beinduló Aktivitás Kupa lebonyolításával, a szövetségi (FRDÉSZ és a LIGA) életünkkel, és egyéb aktulitásokkal is. A Hosz elnökével - a felelős szerkesztő által - készített interjút lapunk 5. oldalán találják. Az Egység idei első száma január 10-ig minden kedves tagtársunkhoz eljut, a cikkeket weblapunkról már letölthetik. Kellemes kikapcsolódást, jó olvasást! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.