2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Katonasport Kálban

Hosz  |  2004. 09. 21., 13:44

A recski objektum nem rendelkezik sportlétesítménnyel, ezért Kálban rendezték az idei ,,Harcanyagellátó Kupát\". A hó eleji horgászverseny után, szeptember 21-én került sor a legnépszerűbb sportágak versenyeire. Az egyik szervezőtől, Besenyei Csaba elnökségi tagtól megtudtuk, hogy atlétika, röplabda, kispályás labdarúgás, lövészet, asztalitenisz és sakk szerepelt a programban. A résztvevő kilenc csapat között a Honvédszakszervezetet a lövészetben indult - Jáger Tibor, Oláh Gábor, Jakubik András összetételű - csapat képviselte. A sikerrel lebonyolított vetélkedő ez alkalommal is kiválóan szolgálta a sportolni, mozogni vágyó katonák igényeit. A Honvédszakszervezet ajándékkosarát a kiváló szervezőmunkát végzett helyi csapat, a káli katonák együttese vehette át.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.