2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység októberi száma

Hosz  |  2008. 10. 03., 17:35

A Bevetési Irány 2008 gyakorlatra kilátogató Mészáros Géza és Szincsák Gyula alelnök, valamint Lakatos Attila őrnagy, sajtótiszt szerepel lapunk októberi számának címoldalán. Az Egységben - egyebek mellett - beszámolunk a rendkívüli és a soros HÉF-üléseken, valamint a szakszervezet és a nyugállományú tagozat elnökségi ülésein történtekről éppúgy, mint az Aktivitás Kupa legújabb történéseiről (szentesi vadászíjász verseny, székesfehérvári moziünnep). Amellett, hogy több cikkünk is foglalkozik a szerződéses katonák helyzetével, problémáival, a legújabb, az Egység 2002 Kft. által közvetített szolgáltatásokkal is részletesen megismerkedhetnek. Lapunk az október 6-i héten jut el olvasóink postaládájába, de a cikkeket már e héten letölthetik honlapunkról. Kellemes kikapcsolódást, sok hasznos információt! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.