2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tiszthelyettesek között Szentendrén

Hosz  |  2004. 10. 05., 20:19

A Honvédszakszervezet elnöke október 5-én a katonai végzettséggel nem rendelkező tiszthelyetteseket tájékoztatta az aktuális szakszervezeti erőfeszítésekről. A Magyar Honvédség Kinizsi Pál Tiszthelyettesképző Központjában Farkas László az iskola parancsnokával, Holp György ezredessel is egyeztetett... 

Az iskolaparancsnok szerint - az információs szürő miatt - a valódi problémák sosem kerülhetnek, kerülnek előtérbe. Holp György ezredes és Farkas László elnök megállapodott abban, hogy mihamarabb részletes konzultációt folytatnak majd az aktuális, katonákat érintő ügyekről.

Ezt követően a katonai végzettséggel nem rendelkező tiszthelyetteseket tájékoztatták a Honvédszakszervezet tisztségviselői. Balázs Vilmos alapszervezeti vezető megnyitója után Farkas László elnök szólt a jelenlegi időszak érdekvédelmi, érdekképviseleti tevékenységéről. Balla főtörzsőrmester kérdésére választ adva elmondta, hogy a HOSZ már azt is nagy eredménynek tartaná, ha a már kialkudott fizetési kondíciók, járandóságok színvonala - a jövő évi erősen csökentett költségvetés miatt - nem romlana tovább.

Szita Róbert a HOSZ sajtófeladatairól, a nemrégiben megjelent PR kiadványról, míg Jáger Tibor az Egység 2002 Kft. régi és új szolgáltatásairól adott áttekintést.

A fórum befejező részében dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő válaszolt a megjelentek - többségében személyi járandóságokat érintő - kérdéseire.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.