2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tiszthelyettesek között Szentendrén

Hosz  |  2004. 10. 05., 20:19

A Honvédszakszervezet elnöke október 5-én a katonai végzettséggel nem rendelkező tiszthelyetteseket tájékoztatta az aktuális szakszervezeti erőfeszítésekről. A Magyar Honvédség Kinizsi Pál Tiszthelyettesképző Központjában Farkas László az iskola parancsnokával, Holp György ezredessel is egyeztetett... 

Az iskolaparancsnok szerint - az információs szürő miatt - a valódi problémák sosem kerülhetnek, kerülnek előtérbe. Holp György ezredes és Farkas László elnök megállapodott abban, hogy mihamarabb részletes konzultációt folytatnak majd az aktuális, katonákat érintő ügyekről.

Ezt követően a katonai végzettséggel nem rendelkező tiszthelyetteseket tájékoztatták a Honvédszakszervezet tisztségviselői. Balázs Vilmos alapszervezeti vezető megnyitója után Farkas László elnök szólt a jelenlegi időszak érdekvédelmi, érdekképviseleti tevékenységéről. Balla főtörzsőrmester kérdésére választ adva elmondta, hogy a HOSZ már azt is nagy eredménynek tartaná, ha a már kialkudott fizetési kondíciók, járandóságok színvonala - a jövő évi erősen csökentett költségvetés miatt - nem romlana tovább.

Szita Róbert a HOSZ sajtófeladatairól, a nemrégiben megjelent PR kiadványról, míg Jáger Tibor az Egység 2002 Kft. régi és új szolgáltatásairól adott áttekintést.

A fórum befejező részében dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő válaszolt a megjelentek - többségében személyi járandóságokat érintő - kérdéseire.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.