2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység!

Hosz  |  2008. 11. 23., 11:29

A november 29-i demonstrációra tekintettel már ezen a héten kézhez kapják tagjaink az Egység újság decemberi számát. A lap közli a demonstráción történő részvételhez szükséges legfontosabb információk mellett az elmúlt hónap szakszervezetpolitikai és szervezeti történéseit is. Az Egység beszámol az EUROMIL kongresszus legfontosabb történéseiről, a legutóbbi HÉF ülésről, de az elnökségi és a nyugállományú tagozat választmányi rendezvénye is helyet kapott a lapban. A november 29-i demonstráció előtt tisztségviselőink alkotnak véleményt a tiltakozás szükségességéről. A cikkek már letölthetők honlapunkról. Jó olvasást, kellemes kikapcsolódást.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.